Astrofon21

Ji Djing Heksagram 55 Feng Izobilje

55 FENG IZOBILJE
Mnoštvo dobrih stvari u životu je odgovarajući simbol za vašu sadasnju situaciju ili situaciju u kojoj ćete biti. Ovo je vreme punoće, izobilja, sreće i uspeha. Medjutim, ovakva situacija ne može večno trajati, ali ne gubite vreme sada brinući se zbog onoga što se može desiti u budućnosti. Uživajte u sreći i uspehu. Budite srećni sada.

55 Feng Izobilje
Gore: DŽEN- grom, pokret
Dole: LI – vatra, lepota

Obilje. Uspeh. Kralj se približava obilju. Ne budite tužni. Budite kao sunce u podne.

ZENIT, IZOBILJE
ZENIT opisuje trenutak najvećeg vrhunca i sjaja, kao kada je Mesec PUN, ili kada je najduži dan u godini, tako je i ovaj Heksagram Vrhunac Ličnog Uspeha. Sada je vrhunac izobilja. Svi potencijali su ostvareni, ciljevi ispunjeni, mogućnosti iscrpljene. Ali, ZENIT je najčešće kratak. I najduži dan u godini traje samo jedan dan. Već sutradan počinje opadanje, ili umanjivanje.
Trenutno vam odnosi sa spoljašnjim svetom donose zadovoljstvo. Kada oseti da se bliži opadanje, uzvišeni čovek, očekujući ciklične promene, ne čini ništa. Umesto da se bori, on se bavi stvarima koje su mu na dohvat ruke. Upravo zahvaljujući tome, njegovo vodeće mesto ne može biti ugroženo. Ne trošite energiju grozničavo pokušavajući da zadržite ZENIT sjaja i veličine. Nemojte čak ni misliti o njemu. Vaša postignuća, vaš osećaj za pravdu, vaše sadašnje držanje, kao i sve ono što ste do sada ostvarili, pomoći će vam da prođete kroz fazu budućeg opadanja bez ozleda.
Uspeh krasi poslovne stvari; potencijali se u potpunosti ostvaruju i svi poduhvati dostižu svoj ZENIT. Ugradite svoje uspehe u temelje budućeg napretka. Proširite opseg svojih delatnosti. Uključite više osoblja u posao, povećajte količinu materijalnih ulaganja i proširite poslovne planove, pa ćete tako produžiti trajanje ZENITA. Njega ćete ionako, bez obzira na buduće padove, pre ili kasnije ponovo dostići, pošto je on nerazdvojiv deo prirodnog ciklusa života.
Vaš društveni ugled doživljava sjajne trenutke i sve vam polazi za rukom. U društvenim delatnostima se sada možete osloniti na subjektivnu procenu stvari. Ponašanje koje nosi lični pečat stvoriće vam “imidž” koji će nastaviti da pleni ljude i onda kad vam stvarna moć opadne. U intimnim odnosima, neka vam na prvom mestu bude spontano izražavanje osećanja. Ako ste sa bližnjima razvili jedno jasno razumevanje o tome šta želite i šta možete da očekujete od odnosa, detalji će se razrešiti sami od sebe. Tako će postojanost uzajamne ljubavi ublažiti neumitne uspone i padove koji se nalaze pred vama.
Vaše namere mogu dobiti sasvim nove smernice baš u trenutku kada osećate najveći mir i spokoj. Razumevanje prirodnih faza unutrašnjeg razvoja, znači razumevanje i sebe i drugih. ZENIT unutarnje svesnosti je istovremeno i vrhunac samospoznaje. Budite hitri jer on neće dugo trajati.
LI, vezanost, u donjem trigramu, podstiče DŽEN, grom, u gornjem, na pucanje. Bez pokretnih linija ZENIT upozorava na preobilje. Vreme je da, u preobilju koje vas okružuje, postanete izbirijivi. Nemojte da vas opsedaju vaše želje. Da biste mogli da nastavite dalje, treba da procenite šta je dobro za vaš razvoj, odbacujući svaku prekomernu vezanost.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM