Astrofon21

Ji Djing Heksagram 50 Ting Kosmički poredak

50 TING KOTAO
Nije trenutak za avanture, za neočekivano ponašanje ili početak novih poslova. Nastojte da izbegavate svaku vrstu akcije koja vas izdvaja iz gomile. Budite konvencionalni. Na taj način biće osiguran vaš uspeh u sadašnjoj situaciji, koja nimalo ne obećava.

50 Ding Žrtvena posuda
Gore: II- vatra, lepota
Dole: SUN- vetar, drvo

Žrtvena posuda. Najveći uspeh. Ding je tronožna posuda od bronze koja se upotrebljavala za pripremu žrtvene hrane, i kao takva predstavljala simbol duhovne i carske moći.

KOSMIČKI POREDAK, ŽRTVENA POSUDA
Heksagram KOSMIČKI POREDAK ukazuje na odnos između pojedinačnog razvoja i potreba kosmosa. KOSMIČKI POREDAK postoji, čovek ostvaruje svoj puni potencijal, i mnoge mu stvari uspevaju, onda kada se ovo dvoje nalazi u međusobnoj harmoniji. Ta harmonija pronalazi svoj materijalni izraz u delotvornom odnosu između običnog čoveka i nekog autoriteta, odnosno društva i njegovih vođa. Učenici drže da je ovaj heksagram jak pokazatelj harmoničnog sklada sa kosmosom.
U ovo vreme vođe i političari donose mudre i smišljene odluke. U vođenju poslova, pošto ste u stanju da ispunite zahteve tržišta, napredak vam je osiguran. Štaviše, ideje koje smatrate dobrim, vrede i generalno. Žrtve koje sada budete učinili će se isplatiti, konačni uspeh potvrditi da vam je poduhvat bio vredan uloženog truda, i tako će vam se povratiti staro samopouzdanje. Ako ste umetnik, vaša će umetnost oduševiti vašu publiku.
Lični i porodični odnosi sada imaju takav razvojni potencijal da mogu, u jednom trenutku, da prekorače svoj uski, porodični kontekst, i poprime mnogo širi, društveni značaj. zajedno možete ostvariti velika dela. Vaše obostrano razumevanje i podrška učiniće jak utisak na vašu sredinu. Time će još više ojačati spone među vama.
Ovo je vreme ponovnog usklađivanja pojedinca sa kosmosom. Kao što je dejstvo prirodnih sila na zemlji ograničeno, tako, u jednom užem smislu, sudbinske predodređenosti imaju moć da ograniče mnoge vidove života, uključujući i samu prirodu pojedinca. zapadnom čoveku ovaj koncept ne pada lako jer on ne zna da bi prihvatanjem sopstvene sudbine znatno uvećao svoju snagu. A upravo takav stav će vam sada
doneti uspeh u svetovnim stvarima. Kroz njega ćete početi da shvatate šta možete da postignete, a šta ne, i prestati da trošite dragocene energije na stvari koje nemaju veze sa KOSMIČKlM PORETKOM.
Kada čovek uskladi svoje ciljeve i želje sa kosmičkim, značajne stvari postaju moguće. Dinamizam koji leži u osnovi orijentalnih borilačkih veština najbolje ilustruje ovaj princip: u ratničkim veštinama koristimo se se snagom protivnikovog napada da bi ga savladali i pobedili. Tako, kada planirate svoju strategiju za postizanje ambicioznih ciljeva, budite usklađeni s energijama i ponašanjem kosmosa. A u tu svrhu konsuitujte Knjigu promene. Ona će vam otkriti vaš položaj u opštem poretku stvari.
Kada se dobije bez pokretnih linija, KOSMIČKI POREDAK ukazuje da ćete vi, kao i oni sa kojima ste u bliskoj vezi, postići uspeh. SUN, mali, istrajni napori, u donjem trigramu svetovnih odnosa, sastaju se sa LI, jasnoćom, gore, koja ih osvetljava. Tako viši nivoi grupne svesti bivaju stimulisani. Vaša celokupna sredina, bila ona religijska, društvena, politička ili porodična, razvija se u skladu sa kosmosom.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM