Astrofon21

Ji Djing Heksagram 5 Hsu Strpljenje

5 HSU ČEKANJE
Potrebni su iskrenost i istrajnost. Ako pokažete oboje, bicete uspešni i dostići ćete željene ciljeve. Morate, medutim, biti odlučniji.

5 Sji, Proračunato nedelanje
Gore: KAN – voda, ponor
Dole: ĆIEN – nebo, muškarac

Proračunato nedelanje. Iskrenost donosi slavu i uspeh. Istrajnost na pravom putu donosi sreću. Korisno je preći veliku vodu.

PRORAČUNATO IŠČEKIVANJE
Morate da proživite period PRORAČUNATOG ČEKANJApre nego što se vaše potrebe usklade sa kosmičkim gibanjima. Mnoge oblasti su pod uticajem značajnih promena. A uz pomoć energije promene, rađaju se nove ideje, izbijaju neprijateljstva, formiraju ortakluci i udruženja, sistemi propadaju, a uspostavljaju se novi, kolektivni ciljevi. To je večni tok kome su podvrgnute sve zemaljske stvari.
Promena je zahvatila i predmet vašeg pitanja. U suštini je ovo je opasno vreme, pošto elementi obuhvaćeni situacijom nisu direktno pod vašom kontrolom. Možda slutite neku pretnju ili iščekujete ishod odluke koja bi mogla da ima dalekosežan uticaj na vas. Upamtite, briga bi vam samo unela pometnju i zebnju i prepustila vas haosu. Uzrujavanjem gubite dragocenu energiju, a kada dođe vreme za delanje, i moć pravilnog rasuđivanja.
Da biste sada postigli svoj cilj, treba da sačekate da vam okolnosti krenu na ruku. Strpljivo čekajte. Negujte i jačajte sebe za budućnost. Pokušajte da sagledate stvari pažljivo, bez opterećenja koja nastaju od iluzija i strahova. Suočite se sa činjenicama. Ako ste svesni svojih slabosti i prednosti, znaćete šta vam je činiti kad stigne vreme.
Na kraju ćete doživeti uspeh. U međuvremenu je vaš javni nastup od ključne važnosti za ishod situacije. U periodu PRORAČUNATOG ČEKANJA vaše samopouzdanje će biti na ispitu. Upravo sada morate pokazati samopouzdanje. Nemojte glasno izražavati sumnje u vezi prošlosti i budućnosti. Živite do kraja u sadašnjosti.
Usmeravajte misli i reči pozitivno, uz jedan siguran i veseo nastup. Tako ćete zadobiti poverenje drugih i učvrstiti sopstvenu sigurnost.
Unutrašnji razvoj nalazi sada svoj spoljašnji izraz u koncepcijama koje se mogu naći u osnovi nekih duhovnih disciplina kao što su, na primer, joga vežbe. Određene spoljašnje poze kojima se uspostavlja ravnoteža i disciplina, odzvanjaju srodno iznutra, u duši. Takva povezanost unutrašnjeg i spoljašnjeg stvara jednu osetljivu, prosvetIjenu svesnost, pa čitava ličnost počinje da zrači zdravljem i blagostanjem.
U grupama ili u ličnim odnosima, svi su uključeni u situaciju koja zahteva PRORAČUNATO i mirno ČEKANJE. Treba shvatiti da okolnosti ni od koga ne zavise.
Tu je sudbina umešala prste. Svaka reakcija na njih sada bi bila nepromišljena i preterana zato veselo podržavajte i podstičite jedni druge.
Kreativnost i snagu nižeg trigrama ĆIEN, drži pod kontrolom duboko. misterija gornjeg trigrama, KAN. PRORAČUNATO ČEKANJE u statičnom obliku nagoveštava da je rešenje pitanja van vašeg domašaja. Vaš cilj traži jedno dublje razumevanje elemenata u igri. Sada se ništa ne može učiniti, i na čitavu situaciju treba gledati pozitivno, kao na jednu značajnu fazu u procesu sazrevanja.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM