Astrofon21

Ji Djing Heksagram 44 KOU Kontakt

44 KOU Kontakt
Ovo je trenutak kada ste posebno spremni da prihvatate savete i velika je verovatnoća da ćete dobiti savet koji neće biti dobar – ako ga usvojite, otrkićete da nije u vašem interesu. Oslonite se na vlastiti instikt. Budite ono što jeste.

44 Gou Susret
Gore: ĆIEN – nebo, muškarac
Dole: SUN- vetar, drvo

Susret. Žena je moćna. Ne treba je ženiti.

ISKUŠENJE, SUSRET
Jedno naizgled bezazleno, ali potencijalno opasno ISKUŠENJE je na vidiku. Kako može jedan sporedan činilac da ugrozi situaciju koja je u toku? Kako može ta beznačajnost da preuzme kontrolu i unese haos u jednu uređenu sredinu? Treba samo da se prepustite ISKUŠENJU i saznaćete. Pridajući značaj zlu, vi mu poklanjate moć nad svojim životom. Mada se ovakvi susreti se ne mogu izbeći, vi sada možete sprečiti da dobiju na snazi.
Čak i u ustaljenoj i opuštenoj društvenoj kolotečini, treba se sada čuvati od podržavanja sumnjivih ideja ili osoba. Neka vaši stavovi i osećanja budu javni i svima poznati. Upravo u političkim sferama ovakva iskušenja predstavljaju najveću opasnost.
Kakve god da su okolnosti, nemojte nikada davati podršku ljudima koji gaje inferiorne ideje. Ne podržavajte odluke koje vam se čine manje vrednim, i javno se suprotstavite osobama koje ih zastupaju. Vaše će reči sada imati težinu.
U poslovnim stvarima, ono što nameravate da učinite ili što vam je predloženo je, sve u svemu, jalovo. Ne samo što ćete izgubiti dragoceno vreme nego ćete i zapasti u opasne probleme. Bez obzira da li se radi o brzom obrtu novca ili o kakvoj atraktivnoj ali neproverenoj ponudi, najverovatnije ćete na kraju imati više gubitaka nego profita. Izrazite glasno svoje mišljenje po pitanju ISKUŠENJA i vaš primer će postati uzor jedne uspešne poslovne politike.
Ne očekujte sada mnogo od ličnih odnosa, pogotovo ako se radi o osobama koje skoro upoznali. Neizbežni sukobi izneće na videlo nedolične stvari. Originalni tekst posebno ističe “ne ženi se – žene poseduju moć”, što se odnosi na osobu sumnjivih načela koja eksploatiše situaciju. Posledice nisu predvidive. Otvoreno izrazite svoja uverenja i želje u vezi svojih odnosa, i rasteraćete iskušenja koja vam prete. Sopstvo se sada po prvi put susreće sa jednim novim, nepoznatim, naizgled bezopasnim samopovlađivanjern. Unutrašnje ISKUŠENJE je najteže savladati. Čovek na osnovu mnogih samopovlađivanja razvija naglašeno loše i tvrdokorne karakterne osobine, ili žestoki unutrašnji konflikt. Zato je najbolje da primenite samodisciplinu: povremene susrete sa ovakvim slabostima treba strogo kontrolisati. SUN, prodomi uticaji iz donjeg trigrama ljudskih odnosa, deluju u sprezi sa velikom kreativnom snagom trigrama ĆIEN, gore. U statičnom obliku, ISKUŠENJEM je predstavljen jedan dinamični međuodnos, koji se najbolje ogleda u plodonosnom susretu između pozitivnog i negativnog. Iz ovakvog susreta se rađaju velike stvari i uspostavlja se red. On može da se ispolji kroz unutrašnju obnovu, iznenadno prosvetljenje ili uvid o pravom značenju spoljašnjeg sveta. Ukoliko ponašanje ostane ispravno i čestito i nikakvim se obmanama ili lukavstvima ne izaziva neravnoteža, onda ISKUŠENJE može da označava početak jednog potpuno novog razdoblja.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM