Astrofon21

Ji Djing Heksagram 43 Guai Odluka

43. GUAI ODLUKA

Sada je trenutak da budete odlučni, ne jurišajući u avanture. Sve vaše akcije morate bazirati na prilazu koji objedinjuje snagu i odlučnost sa dobrom voljom i prijateljstvom. Vaša se odluka mora pokazati kao mirna snaga, a ne kao odluka koja se manifestuje neprijatnim ponašanjem i neprijateljstvom prema drugima. Koncentrišite se na vlastito ponašanje, brišući vlastite greske i slabosti. Ne pokušavajte da promenite druge, ali budite svesni njihovih intresa, kao i intresa za koje osećate da su važni.

43. Guai / Odlučnost
Gore: DUEl- jezero, močvara
Dole: ĆIEN – nebo, muškarac

Odlučnost. Kada se na kraljevom dvoru izdaje proglas, iskrenost u otkrivanju pravog stanja stvari je opasna. Kada se obraća narodu svog grada, vladar ne treba da ukazuje na oružje. Povoljno je imati određeni cilj.

Sile koje vas ugrožavaju je moguće pobediti – bez primisli o povlačenju, sasvim otvoreno, i bez nasilja. Sada ne možete stupiti u otvorenu borbu, jer kada priznate neprijateljevu snagu, vi je još više jačate. zato je poreknite, iznoseći javno jednu čvrstu ODLUKU da ćete se razvijati u pravcu onoga što je dobro za vas.
Kompromis nije moguć. Odluka treba da potiče iz srca i da bude izgovorena pred vašim prijateljima, porodicom i čitavom zajednicom. Neka drugi budu upoznati s vašim namerama da prevaziđete teškoće. Delajte vedro, staloženo i s autoritetom, jer jedino optimizmom ćete steći psihološku prednost kakvu, na primer, ima šampion takmičenja nad svojim protivnikom. U ovakvu borbu ulazi se bez strasti, emocija ili agresivnosti, ali sa verom, unutrašnjom istinom i odlučnošću koja ne zna za poraz. I tako treba da se nastavi sve dok ništa više ne stoji na putu napretka.
Vaš odnos prema društvu u celini sada zahteva da javno iznesete svoju istinu. Otvorena istina može biti opasna, ali opasnost, kako ističe heksagram br. 29, može ponekad da bude od koristi. Ovo bi se moglo da se odnosi na neki sudski proces ili javno istupanje kome je cilj izvršenje promene. ODLUKA zahteva miroljubive, nenasilne metode. Vaše ponašanje treba da je prijateljsko ali beskompromisno. Upamtite,
vi se bavite istinom, i zato zanemarite sve ostalo.
U svojim ličnim odnosima, vi sada možete otvoreno da iznesete svoju ODLUKU da prevaziđete teškoće i krenete u konstruktivnom pravcu. Takva otvorenost će sigurno ojačati spone među vama. A ako se bavite decom, umesto da kritikujete, usredsredite se na ono što je moguće ostvariti.
Međutim, nemojte svojom pravdoljubivošću prikrivati u sebi one iste mane koje osuđujete. Protiv korumpcije se ne možete boriti korumpiranim ličnim motivima, nepravednošću i sebičnim interesima, ili lažima i skrivenim obmanama. U procesu donošenja javne ODLUKE morate otvoreno da proučite sve aspekte Sopstva. Ako ste ispunjeni samoljubljem i taštinom, raščistite sa tim osobinama da biste mogli da produžite dalje. Ako su vam presušili izvori novca ili informacija, inicirajte novu razmenu da bi oživeli njihov protok. Čovek koji ne daje, ne može ni da prima.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM