Astrofon21

Ji Djing Heksagram 42. I Porast

Heksagram 42. I Porast
“Vladati znači služiti” – jedan je od temeljnih aksioma mudraca koji su sastavili “I Ching”.
Trenutak je da vam ovo pravilo bude stalno na umu. Ako ste svesni potrebe da razmotrite zahteve drugih možete se uspešno angažovati u smionim poduhvatima i kreirati veće promene u životu.
Izuzetno velika količina energije struji postojećom situacijom. Tako mnoge stvari postaju moguće, čak i vrlo teški poduhvati. Sada je važno da dobro iskoristite ovo vreme, jer će se uslovi promeniti. Sledite svoje svakodnevne ciljeve i budite istrajni u tome. Da bi ostvarili uspeh nagovešten ovim heksagramom, imajte na umu da vaši ciljevi treba da donesu DOBROBIT čitavoj zajednici. Energija koja vam je dostupna može se korisno primeniti samo na plemenita nastojanja.
Ako ste vođa, poslodavac, direktor ili neka druga uticajna figura u zajednici, sada je povoljno vreme da pokažete velikodušnost prema podređenima. Možda će se od vas zahtevati da žrtvujete nešto od svog ličnog imetka za tuđu dobit. Ovakvim gestovima se ostvaruje izuzetna DOBROBIT za čitavo društvo. Ljudi, dirnuti vašim ponašanjem, odano i požrtvovano posvetiće se zajednici. Kinezi za ovaj heksagram kažu: „Ispravno vladati znači služiti.“
Oni koji se bave političkim i poslovnim stvarima će sada moći uspešno da iskoriste taj moto za sospstvenu DOBROBIT, pod uslovom da su im ciljevi časni. Vreme je, između ostalog, idealno za dobrotvorni rad. Ono će vam otvoriti puteve ka još neistraženim područjima potencijalnog napretka. Plemenite akcije će obogatiti i društvene, porodične i liačne odnose. A možda su vam ciljevi sada okrenuti ka unutra, ka ličnom razvoju? Zbog obilja dobronamernih uticaja koji vas okružuju, pruža vam se izvanredna šansa za samorazviće. Bilo da želite da prekinete sa starim navikama ili da započnete nove aktivnosti, sada su snage pravilno raspoređene. Ovo je posebno povoljno vreme da prekinete sa samopolvađujućim navikama i učvrstite u sebi zdrav temelj kroz crtu suštinske dobrote, osećaj za egzistencijalni smisao i perpsektivu življenja. Kada odbacite loše navike, videćete da u vama mogu uhvatiti korena bolji i napredniji oblici ponašanja. Samosvest i samodisciplina su ključevi ovakvog preobražaja. A ljudska dobrota – njegov rezultat.Dobitak. Povoljno je imati određeni cilj i preći veliku vodu.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK