Astrofon21

Ji Djing Heksagram 40 Chieh Oslobodjenje

40 CHIEH OSLOBODJENJE
Vreme je za neustrašivost. Krenite u napad, suočite se sa problemima u vašem životu, razbijte barijere koje su vas držale daleko od vaših želja. Budućnost je važna, stoga ne razmišljajte o prošlosti ili o greškama drugih.

40 Sje Oslobađanje
Gore: DŽEN – grom, pokret
Dole: KAN – voda, ponor

Oslobađanje. Jug i Zapad su povoljni. Ako se odlaskom ništa ne dobija, onda povratak donosi sreću. Ako se odlaskom nešto dobija, onda treba požuriti.

RASTEREĆENJE, OSLOBAĐANJE
Napetosti će popustiti ako odmah preduzmete čvrstu i odlučnu akciju. Slično olujnom nevremenu koje oslobađa napetost u atmosferi, pravo je vreme da se oslobodite bojazni i zlovolje. Ovo treba uraditi odlučno i bez oklevanja da bi se situacija što pre vratila na normalu. za uspešan ishod veoma je važno da se pravovremeno RASTERETITE od problema.
Hronični politički problemi nisu više nerešivi. Sada imate moć da otklonite prepreke na putu napretka. Učinite to brzo i bez premišljanja. Ako je moguće prevideti neke ranije greške i oprostiti uvrede, učinite to, jer što pre se napetosti reše, to bolje za sve. Ukoliko se nalazite u središtu neke nepodnošljive situacije ili intrige, onda je možda došlo vreme da se sasvim uklonite iz nje. Kojim god pravcem krenuli, delajte
brzo! Nemojte odugovlačiti. Pravovremeno RASTEREĆENJE od stresova koje donose problemi upravljanja i vlasti, sada će doneti sreću.
Osobe i problemi koji su uporno stajali na putu uspešnog poslovanja, sada se mogu zaobići. Mnoge ranije teškoće rešiće se sa lakoćom, i vi ćete odahnuti. Pustite ih! Vaša osnovna briga treba da bude ponovno vraćanje na regularnu i ustaljenu šemu života.
Vaši odnosi sa drugima biće manje kruti kada oslobođene napetosti ustupe mesto opuštenom osećaju RASTEREĆENJA.Vi možete sada uspešno da reši te komplikacije nastale usled nepovoljnih društvenih aranžmana. To treba učiniti bez Odlaganja i bez drame. Nema razloga da se jadikuje nad prošlošću ili da se slavi nastupajuće RASTEREĆENJE. Obavite ono što treba tiho i mirno, i nastavite sa svojim poslovima.
Period napetosti i briga prestaje i u vašim ličnim odnosima. Iskoristite ga da zaboravite prošlost. RASTEREĆENJE od emocionalnih poteškoća i briga pružiće vam šansu za nov početak sa voljenom osobom. Držaćete, u stvari, da je ovo vreme neobično erotično. Kada se RASTERETlTE, pošto oluja prođe, vaš duh će se sasvim osvežiti. Raščistiće se oblaci i budućnost će još jednom izgledati svetla. I, pošto se odlučno obračunate
sa skorašnjim emocionalnim padovima i patnjama, ukazaće vam se izvanredne prilike za lični napredak. Na posletku, javiće se višak energije i jedno jasnije viđenje spoljašnjeg sveta.
KAN, teškoća, iz donjeg trigrama stimuliše na aktivnost DŽEN, pokret, u gornjim sferama. Takva interakcija donosi blagodet. Kada se nijedna linija ne menja, to signalizira jedan unutrašnji proces RASTEREĆENJA, možda zamiranje neke nezdrave navike ili negativnog obrasca ponašanja. A možda ćete se rešiti neke predrasude koja je kočila vaš razvoj ili nerealne opsesije koja vam je oduzimala energiju. Kakva god bila priroda unutrašnjeg RASTEREĆENJA, ono predstavlja trajno poboljšanje u vašem ličnom razvoju.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM