Astrofon21

Ji Djing Heksagram 39 Chien Prepreka

39 CHIEN PREPREKA
U ovom trenutku suviše prepreka da biste mogli da idete dalje putem kojim želite. Ne bi bilo dobro za vas da se gurate napred. Treba da se povučete u nadi da ćete napredovati u budućnosti i da izbegavate sve direktne konfrontacije. Vaša snaga neće biti dovoljna da se prevazidju teškoće koje vam koče napredak. Tražite pomoć od prijatelja i onih koji su raspoloženi prema vama. Situacija je slična onoj prikazanoj u heksagramu 33 i bilo bi dobro da pročitate tumačenje i tog heksagrama.

39 Đien Prepreka
Gore: KAN – voda, ponor
Dole: GEN – planina, čvrstina

Prepreka. Jug i zapad su povoljni, sever i istok nisu. Korisno je videti velikog čoveka. Istrajnost na pravom putu donosi sreću.

PREPREKE
Kada se tekuća voda, simbol za tao, susretne sa nekom preprekom, barijerom na svom putu, ona zastane. Raste pred preprekom, uvećava svoju zapreminu, buja, da bi je na kraju preplavila. Ove PREPREKE ne nastaju iznenada, već su deo izabranog puta.
Takva je i priroda prepreke sa kojom se sada suočavate. Ona je deo vašeg puta i morate je prevazići pre nego što nastavite dalje. Ne osvrćite se i ne bežite, jer nemate kud. Nemojte pokušavati silom da prokrčite sebi put jer bi to vodilo u opasnost. Da imate snagu potrebnu za to, ne bi ni konsultovali proročište. Ugledajte se, umesto toga, na vodu: stanite i prikupljajte snagu do trenutka kada prepreka više ne bude predstavljala blokadu. A da bi prikupili snagu, morate se osloniti na druge. U originalnom tekstu se kaže: “Bilo bi korisno posetiti velikog čoveka”. Okupite oko sebe ljude koji vam mogu pomoći, prikupite potrebne informacije iz odgovarajućih izvora, ili uspostavite vezu sa svojom božanskom prirodom. Kada kasnije, istrajno i ispravno kao i do tada, uđete u završnicu, ostvarićete uspeh i zamašan napredak.
Na svim putevima ovog sveta, PREPREKE se prirodno javljaju. U vođenju politike ili poslova, prepreke se moraju ukloniti čim iskrsnu. Pravilno pristupanje sada podrazumeva određenu vrstu prepredenosti, pošto je vaš zadatak da organizujete sledbenike, odnosno, da se podredite postojećoj upravi sa ciljem da uspešno pripremite proboj. U poslovnim stvarima, sada je odlično vreme za upošljavanje saradnika. Razmislite dobro s kim ćete udružiti snage. Neka to budu ljudi sa probojnim kvalitetima, koji neće ustuknuti pred PREPREKAMA na putu ostvarenja dalekosežnih planova.
U društvu se sada traži jedan savesniji nastup. Sposobnost da se bude na pravom mestu u pravo vreme, nikada nije bila značajnija. Ako vam okolnosti idu na ruku da se udružite sa onima koji vas inspirišu ili vam pomažu u vašim zamislima, učinite to. U društvu obratite pažnju na svoje ponašanje, i uočite PREPREKE koje sami sebi postavljate.
Mnoge spoljašnje PREPREKE zapravo potiču iznutra. Bilo da one izbijaju kao odraz unutrašnjih konflikata, ili čovek instinktivno bira puteve opterećene teškoćama, u svakom slučaju, one se moraju savladati. U ovo vreme će se u Sopstvu takođe rasplamsati unutrašnja borba. PREPREKE, koje zovemo inhibicijama, blokiraće dalji napredak. Ne gubeći pažnju, zadržite konstruktivne i pozitivne misli, i doživećete uzvišenu sreću.
Gornji trigram, KAN, teškoća, blokira napredak donjeg trigrama GEN, mirovanje.
GEN kao da meditira o suštini ove prepreke. U svom statičnom obliku, heksagram predstavlja jednu blokiranu situaciju. I, pošto su PREPREKE na putu nepopustljive, očigledno je da ste ih sami sebi postavili. Iz bilo kog razloga, vi blokirate sopstveni napredak. Nemojte grešiti svaljujući krivicu na druge. Radije iskoristite situaciju da bi spoznali Sebe. Nastojte da otkrijete zbog čega to radite, zašto ste odabrali baš takav put. Razlog postoji.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM