Astrofon21

Ji Djing Heksagram 37 Chia Jen Porodica

37 CHIA JEN PORODICA
Lojalnost prema drugima, posebno onima sa kojima ste vezani krvnim vezama i emocijama, važna je u sadašnjim okolnostima. Ovo neće uvek biti lako. Ipak, važno je za vaše dobro da svesno i sa radošću prihvatite obaveze i dužnosti koliko god bile teške.

37 Dia žen Porodica
Gore: SUN- vetar, drvo
Dole: II – vatra, lepota

Porodica. Istrajnost žene donosi nagradu.

PORODICA, SRODSTVO
Prilikom zasnivanja porodice, svi njeni članovi se prihvataju svojih prirodnih, utvrđenih uloga. Njihovi odnosi odišu uzajamnom ljubavlju, istinskim osećanjem odgovornosti i međusobnim uvažavanjem, i dobrobit PORODICE kao celine postaje podjednako važna kao i težnje svakog pojedinog člana. Kinezi su visoko cenili ovu najmanju društvenu jednicu. Oni za heksagram kažu: “Uvedite red u porodicu i svi društveni odnosi će se pravilno razvijati”.
Kada se uloge vođe i sledbenika pravilno shvate i ispoštuju, onda politički odnosi napreduju. Vođe, podjednako kao i glave porodica, treba da vladaju sa autoritetom koji proističe iz unutrašnje čvrstine. I da vode računa o svojim rečima, i grade svoj ugled na zdravorazumskim postupcima. Sledbenici koji se takvima povinuju, postići će mnogo.
Poslovnim odnosima sada treba pristupiti kao i PORODIČNIM. Vrline kao što su vernost, poverenje i pokornost nikada nisu bile poželjne kao u ovom trenutku. Dela govore glasnije od reči, zato ne trošite vreme ili novac na praznu retoriku. Budite istrajni u svojim namerama i prepustite postojećem autoritetu kontrolu nad situacijom.
Pokušajte da oplemenite svoje društvene odnose prihvatajući se samo onih uloga koje ćete graditi na spontanoj privlačnosti i poštovanju drugih. Uobraženost, razmetljivost i laktašenje sada bi radili protiv vas. Vaša okolina od vas zahteva trajna i postojana načela. Bićete najuspešniji ako se okrenete izvornim vrednostima i prilagodite im svoje ponašanje. Negovanjem važećih društvenih običaja, vi stičete poverenje i podršku svoje okoline.
Oslonite se na impulse i spontana osećanja u ličnim odnosima. Ako želite tradicionalni PORODIČNI odnos, onda dozvolite da se uspostavi jedinstveni autoritet, a vi zauzmite odgovarajuće mesto. Ukoliko se, prilikom preuzimanja pojedinih uloga, rasplamsa sukob mišljenja, a vi niste spremni da popustite, onda ćete naleteti na ozbiljne probleme. Jer, na vaš život će sada znatno uticati podrška PORODICE.
Trudite se da sagledate sve organizacije, bilo porodične, društvene ili političke, kao PORODICE, i u okviru njih, potražite za sebe najprikladniji položaj. Vodite računa o prirodnim datostima svog ličnog razvoja, i odgovornostima i dužnostima koje su svojstvene vašem putu, i tako ćete lakše postići svoje ciljeve. Ne preuzimajte nikakve nametnute uloge. Takve bi sasvim obesmislile vaš život.
LI, jasnoća, iz donjeg trigrama ljudskih odnosa osvetljava višu oblast trigrama SUN, prodirućeg dejstva. U statičnom obliku, heksagram PORODICA kazuje da je vama vaša uloga vrlo jasna. Vi, u stvari, zavisite od te uloge da biste postali snažni i delotvorni u svetu. I dokle god je vaše ponašanje u skladu s njom, nećete doživljavati nevolje u vezi sa predmetom vašeg pitanja.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK