Astrofon21

Ji Djing Heksagram 35 Chin, Napredak

35 CHIN NAPREDAK
Imate znatan uticaj na aktuelni dogadjaj. Nemojte dopustiti sebi da pokvarite taj uticaj koristeći ga samo u svoju korist. Ako koristite svoj uticaj i za svoje dobro i za dobro onih koji žele da vam pomognu, otkrićete da ćete još više vladati situacijom.

35 Djin, Napredak
Gore: LI – vatra, lepota
Dole: KUN – zemlja, žena

Napredak. Moćan Princ dobija mnogo konja u znak počasti i Kralj ga prima tri puta u toku jednog dana.

NAPREDAK
Ovaj heksagram opisuje vreme brzog NAPRETKA čitavog društva, koji pokreće jedna izuzetno sjajna i prosvetljena individua. Njoj će, zauzvrat, biti dodeljena priznanja i visok i uticajan položaj. Njene će vrhunske vrednosti priznati i osobe od autoriteta i njeni sledbenici.
Najbolje je sada staviti sebe i svoje ideje u službu opšteg dobra. Ako ste vođa i imate mogućnost da realizujete progresivnu akciju ostvaričete ogroman uspeh. Nalazite se u središtu velikih društvenih i političkih promena. Ugled koji sada steknete gurnuće vas na položaj od izuzetnog značaja. Ako sve vreme održavate jedan savestan i plemenit odnos prema društvenom NAPRETKU, vaša okolina će vas podržati i slediti vaš primer. Savesno delanje će vas sada sigurno približiti osobama na visokim položajima.
Možete im pristupiti bez ikakve bojazni. Vaša inteligencija i svesnost biće odmah uočeni i vi ćete napredovati. Vaše sugestije ostaviće veliki utisak na sve.
U vreme brzog NAPRETKA komunikacija je od ogromnog značaja. Bilo bi mudro da ostanete u bliskom kontaktu sa svim društvenim nivoima. Postarajte se za potrebe drugih, i istrajno podržavajte progresivna kretanja. Potvrdite sebe tako što ćete uzeti aktivno učešće u društvenim zbivanjima.
U ličnim i porodičnim odnosima na pomolu je sjajna prilika za dobru komunikaciju i međusobno slaganje. Najvredniji aspekti porodičnog života izlaze na videlo kada svi članovi pružaju podršku individualnim nastojanjima, a individualna postignuća doprinose ugledu i NAPRETKU porodice. Ovde nema mesta za ljubomoru i ona je nepoželjna. Jer, vi i vaši bližnji možete sada da istupite kao udružena snaga i tako svojoj zajednici donesete ugled i moć.
Negovanjem altruističkih motiva, čovek postaje neodoljivo privlačan za ljude. Negovanjem iskrenih i odanih odnosa, on dobija na snazi karaktera. U svom unutrašnjem razvoju on postiže NAPREDAK tek pošto duboko pronikne u svoj odnos prema ljudima. zato, zapazite kakvo je vaše ponašanje prema onima iznad vas, kao i prema vama ravnima. Ako uočite put kako da svojim ponašanjem doprinesete NAPRETKU i jednih i drugih, onda taj put neminovno vodi ka prosvetljenju.
Jasnost u gornjem trigramu, LI, uzdiže se iznad trigrama KUN, iskrene devocije, u nižoj sferi, sferi ljudskih delatnosti. Kada se dogodi da dobijete NAPREDAK bez promenljivih to označava čvrstu i trajnu poziciju. Trajni sklad je temelj na kome možete sagraditi vaš filozofski pogled i moral. Buduća nastojanja sada mogu da započnu sa jednog višeg nivoa razumevanja. Ciljevi su vam plemeniti i istinski vredni.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK