Astrofon21

Ji Djing Heksagram 34 Ta Chuang Moć

34 Ta Chuang Moć
Situacija za koju se raspitujete mogla bi biti veoma povoljna za vas. Uspeh će biti vaš ako budete imali na umu da je od najveće važnosti da se ponašate na pravi način. Ako budete znali da rešite svoje obaveze prema drugima i oni će izvršiti svoje obaveze prema vama i sve će se dobro završiti. Nemojte slediti samo lične sklonosti i razmislite i o interesima drugih.

34 Da džuang, Velika moć
Gore: DŽEN – grom, pokret
Dole: ĆIEN – nebo, muškarac

Velika moć. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu.

VELIKA MOĆ
Kada obuzme čoveka, VELIKA MOĆ je istinska proba njegovog karaktera. Jer sve njegove akcije vrše značajan uticaj na ljude. Ono što on kaže čuje se, ono što misli, drugi osećaju. On ima moć da prosvetli i uzvisi svet, ili da ga gurne na put zla i haosa.
On, isto tako, može mnogo da napreduje u svom unutrašnjem razvoju ili da se potpuno iscrpi. zato je čovek koji poseduje VELIKU MOĆ u najvećoj meri zaokupljen ispravnošću. Imajte na umu da je moć sredstvo a ne cilj. Kada u datoj situaciji koristite snagu koja vam je na raspolaganju, znajte da je pravovremenost ovde od najvećeg značaja; a isto tako i uzvišenost vašeg povoda, Kinezi ističu da akcije u kojima su kombinovane ispravnost i VELIKA MOĆ, predstavljaju pravu suštinu namera neba i zemlje. U periodima VELIKE MOĆI, odgovornost i ispravnost su od neuporedivog značaja, jer bi neodgovorne i neispravne akcije povukle ljude u haos.
Nema sumnje da je ovaj heksagram vrlo povoljan za svetovne stvari. U vođenju poslova, mada vani je podarena VELIKA MOĆ, bilo bi mudro zastati i utvrditi da li su ponuđeni predlozi čestiti. Setite se ranijih loših iskustava. Ne radite ništa što nije deo utvrđene poslovne politike. Neortodoksne akcije bi vas mogle upropastiti. Budite strpljivi i sačekajte odgovarajući trenutak da izvršite svoj plan. Uticaj VELIKE MOĆI je najočigledniji u neposrednim društvenim kontaktima.
Vi ste u centru pažnje. Vaš uticaj sada je ogroman; vaše prisustvo ne može da prođe nezapaženo. Uložite tu svoju moć u poboljšanje svojih odnosa i činite dobročinstva. Ako se dvoumite oko nečega, najbolje je da se strogo pridržavate postojećih običaja i društvenog poretka. Tako ćete zadobiti trajnu podršku, koja će se ostati i onda kada period VELIKE MOĆI mine.
Primetićete da imate neobično jak uticaj i moć u svojim ličnim odnosima. To zahteva veliku odgovornost. Oni koje volite imaju poverenja u vas i uzdaju se u vaše vođstvo. Osećajući se zavisnima, u vama traže sigurnost. Držite se sada strogo tradicionalnih uloga. Čak i najmanja skretanja od tradicionalnog bi mogla da se završe u emocionalnoj katastrofi.
Teškoće unutrašnjeg rasta se prevazilaze svešću o sopstvenim nedostacima. Ne mislite da vaša moć predstavlja snagu karaktera, niti da se njome može opravdati svaki vaš stav i mišljenje. To je samo još jedno iskušenje na vašem putu. Da bi u potpunosti iskoristili sve prednosti VELIKE MOĆI, obratite posebnu pažnju na pravovremeno, prikladno i blago ponašanje. Pružajući drugima mogućnost prosvetljenja i napretka,
vi tako jačate i svoje sopstveno zdravlje i blagostanje.
v ĆIEN, nebeski čvrst, u nižem trigramu, utire besprekomi put vrline. Snažno kretanje, DZEN iznad, ga izvršava. Kada dobijete ovaj heksagram bez promenljivih, morate ustanoviti harmoniju Sopstva i tradicionalnih ideala, koja će vas, bez obzira na vaše mišljenje o opšteprihvačenim vrednostima, uravnotežiti. To je apsolutno potrebno da bi na krilima VELIKE MOĆI poleteli izvan okolnosti koje su počele da vas guše.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM