Astrofon21

Ji Djing Heksagram 33 Tun Povlačenje

33 TUN POVLAČENJE
Ovo je vreme za neaktivnost. Ne treba da preduzimate nikakve aktivne korake u stvarima koje se tiču vas, niti treba da se aktivno branite od udaraca sudbine. Naprotiv, pazljivo povlačenje je naredjenje dana. Ovakvo povlačenje nije znak slabosti. To je znak buduće snage i nudi potrebnu mogućnost za mobilizaciju svih vaših snaga – vaše vlastite kapaciete – koje će vam omogućiti da napadnete u jednom budućem trenutku.
33 Dun Povlačenje
Gore: ĆIEN – nebo, muškarac
Dole: GEN – planina, čvrstina

Povlačenje. Uspeh. Istrajnost u malim stvarima donosi dobit.

POVLAČENJE
Mesečev sjaj počinje da tamni onog trenutka kada dosegne svoju punoču, a dolazak zime može se naslutiti čak i leti. Prirodni obrazac napredovanja i opadanja sada se reflektuje i u ljudskim odnosima. Kao što se život priprema za dugotrajno povlačenje pred mračnom beživotnošču zime, tako i vi treba da pripremite na POVLAČENJE pred tamom koja se širi i sprečava vas da postignete svoje ciljeve.
Kao i zima, i ova naizgled neprijateljska i opaka sila, u stvari je u skladu s kosmičkim namerama. POVLAČENJE u pravom trenutku je najbolji oblik delanja.
Odaberite pažljivo taj trenutak. Ako izvršite prerano POVLAČENJE, nećete imati vremena da dobro pripremite teren za povratak; ako predugo oklevate, bićete uhvaćeni u zamku. Vaše POVLAČENJE treba da je samopouzdano i moćno. Vi ništa ne napuštate, nego činite jedan mudar i pravovremen uzmak. Sve dok ne kucne čas za protivpotez, jedino se. male stvari mogu uspešno rešiti. Jednostavne, ali solidne pripreme u odlasku, mogle bi vam u povratku omogućiti da nastavite, bez ikakvih smetnji, tamo gde ste stali.
Od izuzetne je važnosti da se ne sukobljavate sa neprijateljskim silama i tako emocionalno upletete u jednu, zapravo, beznadežnu situaciju. Mržnja i osveta pomutiće vašu moć rasuđivanja i onemogućiti neodložno POVLAĆENJE. Ako već ne možete pobediti, možete makar zaustaviti protivnikovo napredovanje. To se najbolje čini odlučnim povlačenjem: prekinite komunikaciju, postanite samodovoljni, povucite se i intelektualno i emotivno.
Teškoće i neprijateljstva jačaju i u sferi političkih i poslovnih interesa. Nemojte pokušavati da im se suprotstavite. Umesto toga se usredsredite na mala unutrašnja poboljšanja, Globalne okolnosti se sada ne daju izmeniti, ali će vam jedno potpuno POVLAČENJE pružiti mogućnost za kasnije napredovanje. U svojim odnosima moraćete da se POVUČETE iz svoje okoline. Ako postoji neslaganje između vas i vaših prijatelja, najbolje je prihvatiti ga kao fazu u razvoju odnosa. Trudite se da budete mirni i hladnokrvni. Vaši ideali sada ne odslikavaju stvarne odnose. Umesto da se uzaludno borite, potražite zadovoljstvo iznutra.
Možda, usled nepodudaranja stvarnosti i ideala, patite od nekog unutarnjeg konflikta. Ako je to u pitanju, vreme je da izvršite POVLAČENJE i sagledate situaciju dublje. Nemojte odbacivati svoja shvatanja, već se povucite iz okolnosti koje stvaraju konflikte. Istrajavanje u jednom unutrašnjem konfliktu je preveliki stres za dušu i telo.
Gornji trigram, ĆIEN, čvrstina, odvaja se od nefleksibilnog, nepokretnog trigrama GEN, ispod.
POVLAČENJE u statičnom obliku sugeriše da je predmet vašeg pitanja tvrdokoran, nedodirljiv, te da njegova veličina nadilazi vaše moći. Treba da se uklonite iz situacije smireno i bez emocija.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM