Astrofon21

Ji Djing Heksagram 32 Hieng Izdržljivost

32 HIENG IZDRŽLJIVOST
Ovo je vreme kada svi vaši kapaciteti za istrajnost i upornost moraju da igraju glavnu ulogu u vašem životu. Bitno je da hrabro i strpljivo pokažete svu vašu moć da se oduprete olujama koje prete da vas obore. Čvrsto ostanite na zemlji šta god da se desi. To ne znači da treba da se protivite svim promenama u životu: moguće je prilagoditi se situaciji.

32 Heng Dugotrajnost
Gore: DŽEN – grom, pokret
Dole: SUN – vetar, drvo

Dugotrajnost. Uspeh bez greške. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Povoljno je imati određeni cilj.

NASTAVLJANJE, ISTRAJNOST
Posmatrajte postojani razvoj biljke: njeni se listovi otvaraju i pružaju ka životvornom Suncu; njeno korenje prodire duboko u zemlju, usisavajući u sebe hranjive materije. Kao podstaknuta nevidljivom naredbom, ona oblikuje cvet i razvija plod. Vremenom se cvet magično rascvetava i mami senzualnim vatrometom boja i mirisa. Priroda, zauzvrat, potpomaže osemenjavanju i doprinosi nastanku čudesnog semena sakrivenog u plodu. Ubrzo posle ovog zajedničkog slavlja života, biljka koncentriše celokupnu snagu na zrenje ploda i sazrevanje semena. A kada biljka na posletku klone i stane, i poništi samu sebe, seme otpada i pada na zemlju, NASTAVLJAJUĆl neprekidnu misteriju postojanja. Kinezi za ovaj heksagram kažu: “Kada proučimo stvari koje se dugo nastavljaju, mi sagledavamo prirodu božanskih i zemaljskih tendencija. Tu počiva tajna večnosti”.
Vreme zahteva jedno poštovanje tradicija koje se dugo nastavljaju i trajnih vrednosti. Potražite u sebi crte koje se uvek iznova same obnavljaju i nastavljaju. Ciljevi se mogu slediti oslanjanjem na ličnu istrajnost i postojanost. Kada se bavite poslovima, delajte po zakonima svog unutrašnjeg Bića, i imajte poverenje u prirođenu ispravnost svojih instinkata. Tako ćete postiti uspeh.
Društveni običaji nude sigurnost i podršku upravo zbog svoje trajnosti. U ovom trenutku, NASTAVLJANJE u duhu tradicija koje su u osnovi društvenih odnosa, vama i vašoj zajednici uliće dubok osećaj jedinstva i sigurnosti. Ovo ne znači slepu privrženost nestalnim društvenim institucijama, nego pre prihvatanje temelja na kojima je sagrađen jedan smislen i delotvoran sistem života.
U poslovnim i političkim odnosima, budite pažljivi da podržite samo ona pravila koja su dokazano korisna. Ovo nije vreme da se menjaju metode rada promene radi. Pre je vreme obogaćivanja ovih metoda novim načinom razmišljanja. Uspeh se sada postiže kroz NASTAVLJANJE u pravcu dugoročnih ciljeva – ciljeva koji doprinose organizaciji života.
Lični odnosi će se sada najlakše razvijati u okviru postojanih društvenih institucija kao što su brak i porodica. Obredi i običaji koji potiču iz tradicije uneće u vaš život zadovoljstvo i sigurnost. Istovremeno, vaši odnosi treba da su svrsishodni i da se, razvijajući se, prilagođavaju vremenima. Sa tradicijama koje se NASTAVLJAJU stvara se nadgradnja za uspešan odnos, slično drvenoj rešetki koja pridržava lozu. Nikada ih ne treba uzimati kao krute šablone.
U statičnom obliku NASTAVLJANJE sugeriše potrebu da se razvije stalnost i postojanost i jedinstvo unutar Sopstva. Donji trigram, SUN, sa svojim postojanim, prodirućim dejstvom, usmerava DZEN, pokret, gore. Taj pravac određuje celokupno ponašanje koje treba da je postojano i čvrsto. Nedisciplinovano kretanje sada bi vas odvelo na stanputicu. Oslušnite svoj unutrašnji glas. Tragajte za postojanim vrednostima.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM