Astrofon21

Ji Djing Heksagram 28 Ta Kuo Spokoj

28 TA KUO SPOKOJ
Proživljavate izuzetan period vašeg života i biće potreban ogroman napor ako želite da se u potpunosti uhvatite u koštac sa situacijom u kojoj se nalazite. Potrebno je da vaši napori da budu paljivo isplanirani kako bi pružili maksimalan efekat uz minimalan napor. Situacija zahteva uporan, stalan pritisak, neisprekidane talase. Suzdržan napor sa vaše strane donijeće željene rezltate.

28 Da guo Nadmoć velikog
Gore: DUEl – jezero, močvara
Dole: SUN – vetar, drvo

Nadmoć velikog. Slemenjača se ugiba. Povoljno je imati određeni cilj. Uspeh.

KRITIČNA MASA, PREMOĆ VELIKOG
U jednom atomu, kada se dostigne KRITIČNA MASA, to je tačka gde nekoliko teških čestica zauzima isti prostor, izazivajući tako senzacionalne pojave i katastrofalne lančane reakcije. Na sličan način je vaša sadašnja situacija opterećena mnogim obzirima.
U vazduhu vise brojne nerešene odluke, mnoštvo ideja sa svojim nebrojenim mogućnostima, a goruća pitanja ljudi koji vas okružuju izbijaju u prvi plan. Sve važne, ozbiljne i značajne stvari sada vas sustižu.
Vaša okolina je iznenada postala sastajalište mnogih bitnih stvari. To će vam oduzeti mnogo vremena, prostora i energije. Moraćete ovim, neodložnim potrebama, posvetiti punu pažnju. Mnogo toga se događa, situacija je ozbiljna i može ubrzo da dostigne KRITIČNU MASU.
Potražite skrovište. Pripremite se da donesete odluku o svom sledećem potezu. Pažljivo procenite sve stvari koje na vas utiču. Biće vam potrebna domišljatost da uspešno pripremite odlazak. Imajte na umu neki cilj ili odredište.
Brzo procenite svoju društvenu ili poslovnu situaciju. Zbrinite svoja blaga. Radi se o stvarima koje ćete poneti sa sobom, a koje bi trebalo da vam služe kao osnov za dalji život. I budite spremni da učinite brz prelaz u jedan sasvim nov način života.
Kada doživljavate KRITIČNU MASU u ličnim odnosima i unutrašnjem razvoju, shvatite da je to vreme krize. Naravno, ne može se odgoditi sve ono što čoveka odjednom sustigne, ali treba sabrati svoje snage i ući u suštinu zbivanja. Povucite se u svoje
najunutarnije Biće, i pokušajte da razumete svoj položaj. Pošto vam se sada nameće više značajnih stvari istovremeno, morate biti spremni da se oslonite na čvrstinu svog karaktera i izdržite dok se situacija sasvim ne razreši. Možda ćete morati sa svime
sami da se suočite, i tako prekinete odnos sa čitavom okolinom. Učinite to hrabro i samopouzdano. Vremena kao što su ova izvlače na videlo istinsku prirodu Sopstva.
Osoba koja spremno prihvati krizu, preživeće je bez većih ozleda i postače još snažnija.
Nadasve je važno, kada se KRITIČNA MASA preteći približi, da se preduzme brza akcija. Bilo da je to unapred isplanirano povlačenje, ili odluka da se suočimo sa svime što što nas u budućnosti očekuje, uspeh će krunisati samo čvrsto i sigurno delanje.
U nepromenijivom obliku, KRITIČNA MASA sugeriše da ćete pod udarom ovih teških vremena morati da delate čvrsto, samostalno. Postojani napori, u donjem trigramu, SUN, podupiru DUEl, neumerenost, koja preteže odozgo. Ne treba preterivati
– čak ni u prijatnim i dobrim stvarima.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM