Astrofon21

Ji Djing Heksagram 27 I Hrana, Vilice

27. I HRANA
U ovom trenutku traži se velika mudrost. Stoga budite oprezni i umerite sve vaše aktivnosti. Budite umereni u svakom aspektu vašeg života – fizičkom, finansijskom, emocionalnom i mentalnom. Ne bavite se trivijalnostima. Ako sve krene dobro, bitno je da se koncentrišete na stvari od stvarne važnosti. Ne dopustite sebi da vam pažnju odvuče nešto drugo.

27. Ji / Ishrana, Vilice
Gore: GEN – planina, čvrstina
Dole: DŽEN – grom, pokret

Ishrana. Istrajnost na pravom putu donosi sreću. Posmatrai kako ljudi ishranjuju druge i šta sami jedu.

ISHRANA
Ideja heksagrama ISHRANA objašnjava međusobne zavisnosti i povezanosti u strukturi lanca ishrane na zemlji. Čitav život se odvija u okviru jednog samoobnavljajućeg sistema. Primer za ovakav sistem imamo u uravnoteženoj razmeni kiseonika, ugljen dioksida i azota između biljaka, životinja i zemlje. Od kvaliteta i kvantiteta razmene u lancu ISHRANE zavisi i poseban kvalitet i kvantitet dobivenih rezultata.
Sada je u centru pažnje zdrava ISHRANA Kada vaša nastojanja uključuju ISHRANU drugih, važno je da su ovi dostojni takve pomoći. Ako istrajno hranite uzvišene osobe, koje će zauzvrat snabdevati hranom druge, možete postići izvrsne efekte. Kroz takvu negu i podršku, društveni i politički ciljevi ostvariće se vrlo uspešno.
U prosuđivanju neke osobe ili situacije, model ISHRANE je odlično polazište za analitičko razmatranje. Usled loših navika ili pogrešnog razmišljanja, čovek se hrani na jedan inferioran način. To se najbolje zapaža u čovekovim najizrazitijim karakternim crtama. Ako su one inferiorne, to znači da on konzumira inferiorne stvari i nema šta da pruži drugima. Ako su njegove karakterne osobine dostojne hvale, onda je njegov izbor hrane superioran, i on može da pruži mnogo toga vrednog.
Ako postoje smetnje u vašim odnosima, obratite pažnju na kvalitet onoga što pružate. Da li drugima nudite podsticaj ili obeshrabrenje Usredsređujete li se na ono što je pogrešno u određenim situacijama ili na ono što bi moglo da bude ispravnije? Da bi se svi osećali bolje, ispravna ISHRANA bližnjih je od vitalnog značaja, jer će vam se takva podrška jednom vratiti na ovaj ili onaj način. Tako lanac ISHRANE vrši na vaš život jedan indirektan, ali dubok i značajan uticaj. Još bi trebalo da čvrsto disciplinujete svoje misaone tokove. Ako stremite u pravcu pravilnog razvoja, negujte samo plodonosna razmišljanja i pozitivne stavove.
Ako ste zaokupljeni nekom delatnošću, neka vam um bude što mirniji i opušteniji, Izbegavajte bes i nekritične izlive osećanja; izražavajte se umereno. Obratite posebnu pažnju na kvalitet onoga što propuštate u svoju misaonu sferu, i, istovremeno, izbegavajte preterano samopovlađivanje.

Vi ste proizvod svega što stavljate u svoje telo i um. U svom statičnom obliku heksagram ISHRANA je savršeno uravnotežen. Gornjitrigram, GE;N, mirovanje, kao da razmišlja o pokretu koje se ubrzano odvijau donjem trigramu, DZEN, buđenje. Ako ste zadovoljni stanjem u vezi vašeg pitanja, onda nastavite sa svojim dosadašnjim navikama, jer upravo one stvaraju sadašnje okolnosti. Ako niste zadovoljni, moraćete ozbiljno da smanjite svoje apetite.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM