Astrofon21

Ji Djing Heksagram 26 Ta Ch’u Moć Velikog

26 TA CH’U POTENCIJALNA SNAGA
Ovo nije vreme za samoanalizu i povlačenje u sebe. Ne sedite u kući razmisljajući o svojim i tudjim brigama. Morate do izvesne mere biti suzdržani i u skladu s tim ići ćete dalje, oduševljeno se bacajuci u posao i društvene aktivnosti. Ako tako učinite, ne samo da će vas očekivati sreća nego ćete ostvariti ambicije koje vam trenutno izgledaju neostvarljive.

26 Da ču Moć velikog
Gore: GEN – planina, čvrstina
Dole: ĆIEN – nebo, muškarac

Moć velikog. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Ako se ne obeduje kod kuće – sreća. Korisno je preći veliku vodu.

POTENCIJALNA SNAGA, UKROTITELJSKA MOĆ VELIKOG
Pošto posedujete veliku količinu pohranjene ili POTENCIJALNE SNAGE, sada možete preduzeti ambiciozne i dalekosežne poduhvate. Pravovremenost je od ogromne važnosti. Sposohnost da kontrolišete, usmerava te, obuzdavate ili čuvate svoje snage, omogučiće vam veliki uspeh. Takođe, stalno procenjivanje vrednosti i ispravnosti svog plana, sada je od presudnog značaja.
Ako razmatrate pitanja koja se tiču političkih stvari, treba da izaberete put javnog dobra umesto ličnog uspeha. Stavite svoju POTENCIJALNU SNAGU u službu nekom vrsnom vođi. Sada možete sa sigurnim uspehom raditi na ostvarenju neke zamisli ili ideje. Vreme je pogodno za velika ostvarenja. Ako se kolebate, setite se istorijskih doktrina na kojima se zasnivaju tekući politički sistemi.
U vođenju poslova usmerite se na poslove javne službe. Poduhvati kojima se direktno obezbeđuju dobra i usluge, doživeće veliki uspeh. Vama je sada na raspolaganju dovoljno podataka ili sredstava da se možete usuditi da krenete i u neke riskantnije trgovinske poduhvate. Vodite računa, međutim, da vam ciljevi ostanu sveobuhvatni i vredni u opštem smislu. Ovo vreme je previše značajno da bi se protraćilo na sitnice.
Gurajte čak i problematične društvene odnose i negujte korisne veze. Vreme POTENCIJALNE SNAGE može da proširi vaš uticaj u neočekivano nove dimenzije. Sada možete vešto uključivati druge u korisnu mrežu društvene razmene. Umetnici, kao i oni uposleni na kreativnim komunikacijama, sada će biti na velikom dobitku ako pomere i razmaknu svoje granice. Naglasak treba da je na pragmatičnom i korisnim komunikacijama.
Vi posedujete čitavo skladište potencijalne psihološke snage. Nema razloga da je ne pretočite u korisnu razmenu. Lični odnosi bi mogli da procvetaju preko noći. Da biste postigli još veći uspeh, držite se tradicionalnih vrednosti. Svoja osećanja posmatrajte sa stanovišta onog što je prethodilo i što se po tradiciji podrazumeva.
Posebnu pažnju usmerite na lični razvoj. Trebalo bi da se sve odvija bez smetnji. Ukupnost svega što ste proživeli obrazovalo je vrlo jasnu viziju budućnosti. To može da predstavlja veliki skok u procesu sazrevanja. Vi posedujete POTENCIJALNU SNAGU neophodnu za prosvetljeni uvid koji bi mogao da izmeni čitav vaš život.
Veliki teret nepomične meditacije gornjeg trigrama, GEN, sadrži u sebi ogromnu kreativnu snagu trigrama ĆIEN, ispod. POTENCIJALNA SNAGA u statičnom obliku je eksplozivna. Moraćete vrlo pažljivo da popuštate pritisak. Potražite vodiča u nekoj iskusnoj osobi od autoriteta, ili u istorijski proverenim organizacijama ili metodama.
Delajte odmah!

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM