Astrofon21

Ji Djing Heksagram 25 Wu Wang Iznenadjenje

25 WU WANG IZNENADJENJE
Delujte u skladu sa vašom unurašnjom prirodom – stvarnim željama vašeg tajnog Ja. Ako tako učinite, ako istrajete u naporima da dobijete ono što je pravo za vas, uslediće dosta sreće. Ako prihvatite suprotan kurs (uporno nastojeći da udovoljite drugima više nego sebi) rezultati će biti nepovoljni.

25 Vu vang, Nevinost, Neočekivano
Gore: ĆIEN – nebo, muškarac
Dole: DŽEN – grom, pokret

Nevinost. Najveći uspeh. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Oni koji se suprotstavljaju ispravnosti idu u nesreću. Nije povoljno imati određeni cilj.

ČESTITA JEDNOSTAVNOST
Ovaj period traži da se čovek prepusti kosmičkim strujanjima. To treba učiniti pre nego što se preduzme bilo kakva akcija, jer se, u protivnom, ne mogu izbeći greške.
Akcije koje se izvode sa savršeno razumnim i dobro pripremeljenim planom, završiće u neprilikama i pometnji. Da biste uskladili svoje akcije sa kosmičkim, neophodno je da se držite ČESTITE JEDNOSTAVNOSTI. Preispitajte svoje motive. Biće da je u njima uzrok vašim nevoljama. U ovo vreme treba delati bez svesnog cilja, bez nečistih motiva i sa potpunom čestitošću. Nemojte težiti nagradama za svoja dela niti lukavo usmeravati svoje akcije da bi iz njih izvukli ličnu korist. Neka vaše akcije budu detinje nevine i jednostavne, a reakcije spontane.
Vaši impulse treba da razvijate i modifikujete u pravcu prirodne čistote. Vaša osnovna briga treba da je očuvanje dobrog zdravlja, pružanje pomoći drugima, i prikupljanje vrednih informacija. I ne zaboravite: bez karakterne postojanosti i etičnosti, sada ne smete imati poverenja i pratiti svoje instinkte, jer bi vas to sigurno odvelo u opasnost. Put do vašeg cilja je indirektan. Oslonite se više na svoje unutrašnje vrednosti
nego na lukave strategije. To vas neće skrenuti sa puta uspeha – baš naprotiv.
ČESTITA JEDNOSTAVNOST će spontanom kreativnošću obogatiti mnoge oblasti vašeg života. Svojoj okolini ćete delovati nadahnuto i briljantno, i tako sebi obezbediti veliki uticaj. Iako ste učitelj, vođa ili glava porodice, iskoristite uvide koji se javljaju tokom perioda ČESTITE JEDNOSTAVNOSTI da bi zadovoljili potrebe onih koji se na vas oslanjaju. Učinite to bez ikakve primisli, odnosno bez prikrivene želje da time
dobijete na statusu.
Važno je stalno imati na umu da su kosmički zakoni božanski i da ne prate nužno čovekove želje i ljudsku pravdu. Zato, ako delate ČESTITO i JEDNOSTAVNO, doživećete stvari neočekivane, izuzetne, nepredviđene. Budite spremni na iznenadne obrte događaja. Oživeće nove ideje, ali imajte u vidu da su počeci uvek praćeni mnogobrojnim komplikacijama.
Faza ČESTITE JEDNOSTAVNOSTI bi sada mogla da označava osvežavajući predah u vašim ličnim odnosima. Spontanost će doneti veliko zadovoljstvo i otkriti vam prava osećanja i motive, dok bi spletkarenje samo iskomplikovalo stvari i odvelo u moguću propast. Samo ČESTITA JEDNOSTAVNOST u odnosu može oboje uvesti u neistražene, nove, neočekivane sfere od obostranog interesovanja. One koji su zastali pred nekim posebnim pitanjem će spontana akcija dovesti do vrlo kreativnih i originalnih rešenja. Budite jednostavni u pristupu i sa problemom se
ne konfrontirajte direktno. Spontana kreativnost u gornjem trigramu, ĆIEN, probudena je i pojačana snažnim pokretom donjeg trigrama, DZEN. Kada nema promenljivih linija, pojačana je mogućnost neočekivanog obrta. Možete biti sigurni da ono što će se dogoditi, nije ni u kakvoj vezi s onim što ste očekivali. Jedan prilagodljiv stav će vam pomoći da ne učinite grešku.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM