Astrofon21

Ji Djing Heksagram 24 Fu Povratak

24. FU (Prekretnica, Povratak)
“Ostavite staro, prihvatite novo” je korektno drzanje prema onom sto se dešava ili će se desiti. Vreme je za promenu, za napuštanje starih navika, istrošenih emocija, ponašanja koje vas je odvelo na pogrešan put. Ne plašite se da se zaputite na nepoznatu teritoriju.

Posle dužeg perioda stagnacije vi se ponovo VRAĆATE na početak novog životnog ciklusa. Progres je do sada bivao sprečavan na svakom koraku, a napredovanje se činilo nemogućim. Ali, otvaraju se novi putevi. Verovatno ste prilično nestrpljivi da nastavite dalje sa svojim planovima. Treba da imate na umu da su stvari tek na početku.
Nemojte siliti napred. Poboljšanje će doći postepeno. Preokret na bolje je siguran i prirodan kao i prvi znaci proleća nakon duge, ledene zime. A kao što se godišnja doba ne mogu požurivati, tako je i sa svim ciklusima u životu. Zato čuvajte snagu. Ona
će vam biti potrebna u budućnosti, kada se budete suočavali s neumitnim komplikacijama koje se javljaju sa svakom novom fazom. POVRATAK će se sam po sebi stabilizovati.
Prilagodite se novonastaloj situaciji i zauzmite u njoj udobnu poziciju. Vreme je povoljno za okupljanje grupe istomišljenika koji bi radili na zajedničkom cilju. Uspeh je osiguran jer će se javiti kao rezultat budućeg nesputanog napredovanja, kome se neće suprotstavljati ni spoljašnje prepreke ni skrivene nesvesne barijere.
U društvenom životu možda je u toku mrtva sezona, ili vas je neka bolest sprečavala da se družite. Poboljšanje će nastupiti, ali se suzdržite od preterano žustre akcije.
Nemojte odmah kretati u energičnu akciju da nadoknadite izgubljeno. Da biste ponovo ušli u centar zbivanja, morate se prvo dobro odmoriti i pripremiti. Doba POVRATKA može da ukazuje i na jedan nov pristup važnim odnosima. I opet, čuvajte se od brzopletosti! Treba prvo da postanete svesni šta možete očekivati od odnosa koji nisu započeli na dobroj osnovi. Važno je, pre svega, da svi vaši odnosi budu u skladu
sa vašom pravom prirodom. Ako ste po tom pitanju nesigurni, ova faza je idealna za samospoznaju. POVRATAK označava nov početak, podrazumeva se da smo završili sa starim ciklusom. Razlozi zbog kojih su neke stvari do sada izgledale neprihvatljive ili zamršene, sada postaju vidljivi. Kada čovek posmatra večitu promenu ciklusa, on stiže do duboke spoznaje. Kinezi kažu da je u ovom heksagramu dat obrazac ispeljavanja inteligencije Neba i Zemlje.
U nepromenljivom obliku, POVRATAK može da označava početak jednog od vaših uobičajnih ciklusa ili oblika ponašanja. Trigram DZEN, pokret, odozdo nagoni trigram KUN, prijemčivost, da ponovi jedan ciklus. Primetićete da vam se kroz čitav život provlače pojave koje nisu puka slučajnost, već deo neke posebne šeme. Možda ćete u ovoj posebnoj, vama dobro poznatoj šemi, sada sagledati neurotičnu smetnju, ili
izgovor da ostanete onakvi kakvi ste. Bilo kako bilo, pozitivniji stav prema odredenim sudbinskim datostima lične prirode, donosi više zadovoljstava u životu.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM