Astrofon21

Ji Djing Heksagram 23 Po Raspadanje

23 PO RASPADANJE
U ovom trenutku gotovo svaka namerna kreativnost samo će pogoršati stvari. Ne preduzimajte nikakve nove projekte ma koliko vam sigurni izgledali, a stare ne ubrzavajte. Ovo nije vreme za ekspanziju ili povećanje vaših obaveza, bilo da su finansijske, društvene ili emocionalne prirode. Možda ćete prolaziti kroz teškoće ili ćete ih sresti u situaciji koja vam je od velikog značaja. Suprotne faktore koji vas muče nemojte direktno napasti u ovom trenutku. Ostanite mirni i stvari će se popraviti bez intervencije sa vaše strane.

23 Bo Odvajanje
Gore: GEN – planina, čvrstina
Dole: KUN – zemlja, žena

Odvajanje. Nema koristi od kretanja ni u jednom pravcu.

PROPADANJE, RAZDVAJANJE
U svim oblastima života proces PROPADANJA sada je vrlo izražen. Inferiorni elementi, kao i osobe koje ih oličavaju, preuzeli su potpunu kontrolu nad situacijom.
Proces PROPADANJA će nastaviti da se odvija do kraja, a uzvišeni čovek tu ne može ništa da učini osim da čeka. Vremenom će se situacija preokrenuti na bolje.
U vezi političkih zbivanja i vlasti, sada se može očekivati naglo PROPADANJE ili prevrat. Tome kumuje mnoštvo nekompetentnih osoba koje su zauzele visoke položaje. U dugom periodu pisane kineske istorije, kada se Ji Đing često upotrebljavao i kao priručnik za vođenje politike, ovakvi padovi su se podrazumevali i očekivali. Originalni tekst heksagrama kaže: “Uzvišeni čovek se s poštovanjem ophodi prema periodima uspona i padova, veličine i propadanja, koje nam otkrivaju nebeska tela”.
Tekst dalje upozorava na opasnost od brzopletog napredovanja. Najbolje je da sačekate da prođu teška vremena i zaštite sebe tako što ćete se usredsrediti na pomaganje svojih bližnjih.
Vreme takođe zahteva oprezno razmišljanje kada su u pitanju poslovne i finansijske stvari. Ako je moguće, ne treba činiti ništa što bi donelo ličnu korist. Time ćete samo posrnuti u neprilike i mogući pad. Situacija je u rukama osoba kojima nedostaje svetla vizija. Sačekajte da se okolnosti promene, a u međuvremenu se pozabavite učvršćivanjem svog položaja. Velikodušno pružajte ruku onima ispod vas i učvrstite s
njima dobre odnose. To će vam obezbediti siguran oslonac u periodu čekanja.
Vreme je složeno i u društvenom smislu, jer postojećoj komunikaciji sa drugima takođe preti PROPADANJE. U društvu se ponašajte smerno i rezervisano i izbeći ćete nesporazume. Ako ste umetnik ili se bavite nekom delatnošću kroz koju se vrši uticaj na sredinu, niste mogli izabrati gore vreme za sticanje podrške publike. Ako ste u mogućnosti da izbegnete neki društveni skup, učinite to.
Ukoliko postoji racep u ličnim odnosima, sada se on ne da lako premostiti. Ostanite za sada tihi i mirni i, ako možete, velikodušni prema bližnjima, te im pružite podršku. Onda, kada se stvari poprave, što će se prirodno i dogoditi, otkrićete da ne samo da ste uspeli da sačuvate svoje odnose, nego ste ih još i učvrstili.
U ovo vreme su zdravlje i unutrašnji razvoj daleko od idealnog zahvaljujući negativnim energijama koje Vladaju vašom okolinom. Nikakvim trikovima ne možete zaustaviti proces PROPADANJA. Jedino će vreme učiniti svoje. Negujte pažljivo svoj um i svoje telo. Potražite mudrost u prihvatanju stvari onakvih kakve jesu.
Donji trigram, KUN, pokornost, pokorava se nepokretnosti gornjeg trigrama, GEN.
Kada se PROPADANJE dobije bez pokretnih linija, ono označava situaciju koja ne pruža mnogo nade. Ništa nije pod kontrolom, a vaši interesi se ne uzimaju u ozbiljno razmatranje. Obnovite i učvrstite svoj položaj čineći dobro drugima. Ako postoji izlaz, on leži u pokornosti.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM