Astrofon21

Ji Djing Heksagram 22 Pi Dražesnost

22 PI Dražesnost
Postoji vreme kada se krše pravila i vreme da se držite pravila. Trenutno treba da sledite ispravan kurs. Budite potpuno konvencionalni u vašim akcijama i stavovima. U svakoj situaciji, bilo da ona proizilazi iz rada, spiritualnih aktivnosti ili emocionalnih tema ponašajte se na opšte prihvaćen način.

22 Bi Ukrašavanje
Gore: GEN – planina, čvrstina
Dole: LI – vatra, lepota

Ukrašavanje. Uspeh. Dobitak u malim stvarima.

OČARANOST
Sada je trenutak savršene skladnosti i estetske prefinjenosti. Sva raznovrsnost vaših dosadašnjih iskustava je predstavljena u jednoj jedinstvenoj, neporničnoj, svetlucavoj slici. Sveprožimajuća otmenost i skladnost donose radost srcu, jasnost umu i spokoj duši. Vi ste u stanju OČARANOSTI. Dok posmatra okolinu kroz neuobičajnu prizmu, kakva postoji u ovom izuzetnom času, čovek stiče predstavu o mogućem savršenstvu sveta. Ali svaka ambicija da se ovakvo savršenstvo i konkretno postigne, vodi u grešku i beznadežni idealizam. Iskoristite ovaj kratki trenutak OČARANOSTI samo za posmatranje i oplemenjivanje svog neposrednog okruženja. I ne donosite nikakve važne odluke.
Društveni odnosi rascvetaće se u luksuznim ceremonijalima, i obogatiti se tradicionalnim okupljanjima. Imajte na umu da je sada naglasak najpre na formi. Nemojte je brkati sa sadržajem. Savršena ravnoteža i fantastični uvidi koji proističu iz bajkovite atmosfere OČARANOSTI, vremenom će izbledeti. Ovakvi uvidi služe samo da nam ulepšaju sadašnjost. Ne treba na osnovu njih planirati i oblikovati budućnost. Jer, ideali lepo te i OČARANOSTI, sadrže i svoje poslovične opasnosti i zamke.
U vođenju poslova, nastavite da se pridržavate svojih proverenih, dugogodišnjih načela i prioriteta. Stanje OČARANOSTI oplemeniće poslovne poduhvate, i vreme je pogodno za stizanje na bolji položaj. Bez obzira na sve, ne preporučuje se donošenje važnih i dalekosežnih odluka. Period OČARANOSTI pogodan je jedino za napredovanje u poslovima vezanim za estradu, odnose sa javnošću i javni imidž.
U svojim ličnim odnosima vinuli ste se u idealističke visine. Estetsko u ljubavi nijansiraće vaša opažanja u svim drugim oblastima života. Nema ničeg lošeg u tome. Shvatite, međutim, da sada plovite kroz ljubavne ideale i nebeske vidove ljubavi, i da će svakodnevne brige doneti razočaranje. Mada je malo emocionalne OČARANOSTI dobro za svaki odnos, to nije osnov ni za brak ni za razvod.
OČARANOST je vreme bogaćenja u duhovnom razvoju i umetničkom izražavanju. Oni koji su uključeni u kreativne ili umetničke poduhvate sada će biti vrlo zadovoljni svojim radom. Jer izgleda kao da je svakodnevni svet stao, a mi izašli iz njega i kročili u svet ideja. Dela koja sada nastanu biće božanski nadahnuta. OČARANOST treba uživati kroz zadovoljstvo i sreću, a ne činiti od nje odskočnu dasku za radikalnu promenu. Bolje se prepustiti savršenosti trenutka i obogatiti Sopstvo dragocenim spokojem OČARANOSTI.
Mirovanje, GEN, u gornjem trigramu kosmičkih uzora potpomaže svetlost i jasnoću, LI, u donjem trigramu ljudskih delatnosti.
OČARANOST u nepokretnom obliku opisuje trenutak izolovan u vremenu. Mada u situaciji vezanoj za pitanje uživate istinsku perfekciju, to ne znači istovremeno da je to u skladu s realnošću. U pitanju su idealizmi. Nema spasa u iluzijama, koliko god to žarko želeli. Savršenost nebesa zasenila vam je vid.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM