Astrofon21

Ji Djing Heksagram 20 Kuan Promatranje

20. KUAN (RAZMIŠLJANJE)

Ovo je vreme za razmišljanje. Pažljivo razmotrite vlastite misli, emocije, želje i moguće poteze. Ne donosite nagle odluke: razmotrite stvari u svim mogućim aspektima.

Razmatranje. Obred je obavljen, ali žrtva nije prinesena. Iskrenost uliva poštovanje.

POSMATRANJE, PROMATRANJE
Godišnja doba se slivaju jedno u drugo po utvrđenom redosledu, odstupajući samo u okviru sebe, ali nikada u međusobnom odnosu. Ta pravilnost je vidljiva u svim pojavama, od kretanja u solarnom sistemu do ustaljenih selidbi životinja. Sva kosmička materija podleže zakonima cikličnog kretanja, pa i sudbine civilizacija i pojedinaca nisu nikakav izuzetak. Zato POSMATRANJEM kosrničkih zakona i njihovih posledica na vaš i na tuđ život, možete steći predstavu o obrascima koji su utkani u zbivanja.
Takav uvid je izuzetno moćan, i darovita priroda ga može upotrebiti da ovlada sobom i svojom okolinom. Kao što je život pojedinca sastavljen od godišnjih doba – proleća inspiracije, leta rada, jeseni upotpunjenja i zime odmora i posmatranja, tako i sve ostale svetovne pojave imaju svoja godišnja doba. Da bi dokučili značenje i tendenciju sadašnje situacije, pristupite joj imajući u vidu koncept jednog predvidljivog rasporeda godišnjih doba.
POSMATRANJEM sadašnje situacije i izdvajanjem onoga što joj je neposredno prethodilo, možemo utvrditi šta će uslediti.
Čovek nerado prihvata činjenicu da poseduje urođenu sposobnost predviđanja skrivenih tendencija, pošto Je čovek retko svestan šta istinski želi. A, u stvari, osoba koja hrabro i objektivno posmatra na ovaj način, može vremenom da ovlada svojim svetom. Kada postane deo kosrničkog zakona, čovek na sve reaguje spontano i prikladno. Istovremeno svi bivaju poneseni snagom njegovog prisustva. Ovakav čovek postaje pravi vođa, jer ne vlada silom, nego božanskom inspiracijom.
Iskoristite vreme POSMATRANJA da se nesputano krećete u društvu. Saslušajte pažljivo nove ideje i onda ponudite svoj savet. Ljudi će upijati vaše reči. U vođenju poslova, vaše će ideje dobiti na težini. Iskoristite sve mogućnosti da istražujete, posmatrate, i menjate praksu ili taktiku koja se čini neprikladnom. Kada slede uzor iskrenog posmatranja bez zadnjih namera, među ljudima se uspostavlja uzajamno poverenje.
Pošto shvatite šta da činite, i pravilno se odazovete na to, u ličnim odnosima se neće javljati problemi. U zajedništvu i saradnji možete svoje odnose podići na jedan viši lični ili društveni stepen.
Imajte na umu da je ovo vreme kada i drugi takođe posmatraju vas. Kada vas podupiru zakoni i ~nage kosmosa, vaš položaj postaje istaknut i očigledan, kao uostalom i vaš uticaj. Sto se – u želji da bolje vidite iposmatrate – većma penjete na viši položaj, to i sami postajete vidljiviji.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM