Astrofon21

Ji Djing Heksagram 18 Ku Podizanje iz pepela

18 KU PODIZANJE IZ PEPELA
Situacija o kojoj se raspitujete, ili problem zbog kojeg ste zabrinuti, veoma je zamršena, a teškoća nije slučajna već rezultat ljudske greške – nepravilnih odluka i nepromišljenih akcija. Ipak, čovek je u stanju da raščisti gužvu isto onako kao što je u stanju da je napravi. Šteta koja je učinjena može biti popravljena. Zadatak neće biti lak, ali promišljenje odluke i mudri potezi mogu popraviti situaciju i osigurati sretan završetak.

18 Gu Ispravljanje
Gore: GEN – planina, čvrstina
Dole: SUN – vetar, drvo

Ispravljanje. Najveći uspeh. Korisno je preći veliku vodu. Tri dana pre početka; tri dana posle početka.

ISPRAVLJANJE, RASPADANJE
Predmet vašeg pitanja je u zapuštenom stanju. To može da bude neka urođena smetnja ili teškoća koja je iskrsla jer niste bili svesni potrebe da neprekidno kontrolišete i analizirate situaciju, vodeći računa o svakoj pojedinosti. Ne možete zanemariti, niti odbaciti kao nebitnu, ni najmanju pojedinost bilo koje situacije nad kojom želite da uspostavite i održite kontrolu. Sve stvari imaju svoje urođene slabe tačke, mesta gde propadaju i konačno se slamaju. Ovo je posebno vidljivo u ljudskim odnosima i delatnostima.
Sada stanite malo i razmislite. Izgleda da su vas problemi pritisli sa svih strana; stvari izmiču kontroli. A opet, heksagram ISPRAVLJANJE predviđa veliki uspeh. Kroz rad vam se pruža mogućnost da potpuno eliminišete posledice ranije ravnodušnosti koja je prouzrokovala sadašnju neprijatnu situaciju. Radite svom snagom. Vi vidite probleme jasno. Vreme je izuzetno povoljno za ispravljanje stvari. Nemojte se plašiti da preduzmete energičnu akciju. Spoljašnje snage ne utiču na okolnosti. Vaš prethodni stav prouzrokovao je štetu i zato ste jedino vi sposobni da je ISPRAVITE.
Pre nego što preduzmete akciju, važno je razmotriti kojim putem ste došli do ovakvog stanja. Jedino ukoliko stvarima pristupite inteligentno i promišljeno, možete biti sigurni u ispravnost svoje akcije. Pažljivo razmislite o svemu. Kineski originalni tekst preporučuje tri dana razmišljanja pre nego što se učini korak, ali vi ćete, već prema prirodi svog cilja, oceniti kada treba da počnete sa delanjem. Ispravne akcije sada treba da su pre konstruktivne nego destruktivne, jer se tako gradi temelj kontinuiranog napredovanja ka dobru. Nije vreme za radikalne reforme. Radije potražite, i to odmah, područje konstruktivne akcije i pozitivnog mišljenja. Budite energični pošto pronađete svoj put. Nemojte, zbog straha pred veličinom zadatka, dozvoliti da vas uspava inercija. Pošto se otklone problemi, razviće se nova energija. Takođe zapamtite da morate stvari držati čvrsto u svojim rukama, jednom kada se promena već ostvari. Nemojte ponovo upasti u samozadovoljno uljuljkivanje. Vaši bi se problemi mogli lako povratiti.
Heksagram u statičnom obliku ukazuje na potrebu za promenom odnosa prema čitavoj okolini. Planina u trigramu GEN, nepokretnost, nalegla je svom težinom na SUN, trigram nežnih izdanaka, i onesposobila ga. Suviše ste elemenata u svom životu zanemarili, zapustili i umrtvili. Ne možete se nadati da ćete zauzdati svoju sudbinu ukoliko nemate autoritet i kontrolu nad svakodnevnim situacijama. Vaša šansa leži u jednom nepokolebljivom, energičnom i savesnom stavu.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM