Astrofon21

Ji Djing Heksagram 17 Sui Sledbeništvo

17 SUI SLEDBENIŠTVO
Ne pokušavajte da igrate vodeću ulogu. Budite zadovoljni da svirate i drugu violinu i drugim dopustite da preduzmu prve, odlučne korake. Ako zanemarite ovaj savet i insistirate da idete napred, verovatno ćete se naći u stresnoj, zamornoj i rizičnoj situaciji.

17 Suei Praćenje
Gore: DUEl – jezero, močvara
Dole: DŽEN – grom, pokret

Praćenje. Najveći uspeh. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Nema greške.

PRILAGOĐAVANJE, PRAĆENJE
Kad dođe jesen, sve što nastavlja da živi počinje da se prilagođava godišnjem dobu. U iščekivanju zime, krzna životinja postaju gušća, a semena biljaka jesenji vetar raznosi na udaljena mesta da tu sačekaju proleće. Kora drveta deblja da bi ga zaštitila od hladnoće, a insekti se ukopavaju duboko i hiberniraju. Prilagođavajuči se neumitnoj sili opadanja, život se umiruje i priprema za buduću aktivnost, a tako ujedno biva i zaštićen.
PRILAGOĐAVANJE znači znati kada treba delati a kada mirovati, kada govoriti a kada ćutati. Priroda ovog heksagrama može se uporediti sa jesenjim dobom kada se aktivnost smanjuje i sve kreće na počinak. Ne radi se o sputavanju – jer ovde nije uključen nikakav napor. Radi se o jednom mirnom prihvatanju i voljnom prilagodavanju postojećim silama. Vi treba sada da izvučete najviše iz okolnosti. Prepustite drugima kontrolu nad situacijom. ćak i ako se osećate sposobnim da izmenite tok zbivanja, u vašem najboljem interesu je da ostanete gde ste. Istinska snaga leži u služenju, i sa takvim postupanjem sada se postiže napredak i uspeh.
Narod će sada slediti samo one vođe koji prilagode svoju viziju društvenom sentimentu. Ako su ideali vođe daleko od glavnih tokova realnosti koje je prihvatila većina, ako kroz njegova dela i službu ne odzvanja PRILAGOĐAVANJE interesima ljudi, onda bi se praćenje takvog vođe sada pokazalo kao opasno. Međutim, ukoliko su ciljevi koje sledi usklađeni sa pulsom vremena, možete mu se prikloniti. Jer sledeći nekog drugog, vi se opuštate i obnavljate svoje snage.
Gledajte da budete prilagodljivi u društvenim i ličnim odnosima i, ako je neophodno, podredite se. Ispravno je sada prilagoditi se situaciji, jer to je jedini način da se ostvari povoljan napredak. Nemojte gubiti energiju boreći se sa nadmoćnim snagama.
Bolje je da PRILAGOĐAVANJEM izvučete iz svojih odnosa najveću moguću dobit.
Oslobodite se starih predrasuda i mišljenja koji sputavaju vaše ponašanje i napredak.
Ako vam ciljevi i načela nisu usklađeni sa društvenim ciljevima i načelima, morate promeniti sebe. Vaš napredak sada počiva na realnostima vaše okoline. U svojoj kući vi možete da živite po sopstvenim pravilima, ali kada izađete napolje treba da se prilagodite! PRILAGOĐAVANJEM na realnosti koje vas sada okružuju vi ostvarujete unutrašnji mir, pa stoga i uspeh.
DŽEN, rast, ulazeći u višu sferu, nalazi zadovoljstvo, DUEl. Kada se PRILAGOĐAVANJE pojavi u statičnoj formi ono podrazumeva, bez ikakve sumnje, da nikakav rast niti napredak ne mogu započeti dok se ne udovolji zahtevima vremena. Nijedna situacija ne može postati povoljna dok ne uzmete udela u njoj. Priroda ovog perioda je takva da vam sugeriše kako ne možete vladati okolnostima ukoliko im na prvom mestu ne služite. Nemojte se boriti. Opustite se i prilagodite.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM