Astrofon21

Ji Djing Heksagram 16 Yu Svesnost

16 YU SVESNOST
Ovo je najpovoljnije vrijeme da tražite pomoć od drugih. Ako pokušate da se bez pomoći drugih uhvatite u koštac s problemom ili situacijom za koju se raspitujete, rješenje neće biti povoljno. Ako, pak, dobijete potrebnu pomoć, važno je da osigurate da nema nesporazuma, da drugi u potpunosti procijene realnost situacije i shvate vaš stav.

16 Ji Spokoj
Gore: DŽEN – grom, pokret
Dole: KUN – zemlja, žena

Spokoj donosi korist onima koji izgrađuju zemlju i upravljaju vojskom.

USKLAĐIVANJE, ODUŠEVLJENJE
Sva prirodna zbivanja slede put najmanjeg otpora i skladnog prirodnog reda. Reke, u svom nizvodnom kretanju prema okeanu, usecaju svoja korita kroz najpropustljivija područja. Mesec povlači za sobom ritmičko talasanje plime i oseke dok orbitira oko zemlje na poluzi njene gravitacije. Sunce drži pod kontrolom zemlju kroz zemljinu osu i tako obezbeđuje regularno smenjivanje godišnjih doba. Sve stvari u životu se USKLAĐUJU sa ovim zakonima i modelima, uključujući i bezbrojne ljudske delatnosti.
U društvu postoje utvrđene tradicije, generalna shvatanja i neodoljive međusobne privlačnosti koje instinktivno izbijaju iz same prirode čovečanstva.Kada želite da pokrenete, vodite, utičete na druge, ili da vladate, onda morate prvo da uskladite svoje zamisli sa važećim društvenim vrednostima. Tako čovek zadobija pažnju, saradnju i privrženost ljudi. zabrane koje zadiru u društveni sentiment i opšte prihvaćen način života, izazivaju ozlojeđenost. Nepopularni ratovi se ne mogu voditi bez potresanja narodnog duha i izazivanja poremećaja.
U ovom periodu treba da uočite suštinsku prirodu trenutka. Ako dokučite pravac opšteg kretanja, i svoje ponašanje uskladite prema njemu, možete postići velike stvari. Nove ideje, pronalasci i otkrića sada se mogu uspešno razviti i promovisati.
Udubite se u kolektivno osećanje, pokušajte da predvidite šta će se ubuduće tražiti i prihvatati, i odlučite se za sposobne saradnike koji će sa entuzijazmom podržavati vaš zanos.
Kinezi su upoređivali ovo vreme sa komponovanjem muzike. Ubedljiva matematička čistota harmonije u muzici, u jednom masovnom koncertnom doživljaju, nadahnjuje srce svakog pojedinog slušaoca. Moćna misterija koja povezuje tonove u celinu, prikazuje se tada kao jedan tajanstven jezik zajedničkog iskustva stvarnosti. Kroz muziku se izražavaju najdublja ljudska iskustva umetnosti, vaspitanja, istorije, lečenja,
religije i patriotizma. Ljudi u periodu USKLAĐIVANJAbivaju podstaknuti da osete sveopšte ljudsko savršenstvo i istinu. Tako su moćni ovi trenuci savršene harmonije da je Konfucije smatrao da: “Taj koji bi u potpunosti shvatio ovakvu žrtvu mogao bi da vlada svetom kao da mu se ovaj vrti na dlanu”.
Heksagram predlaže jedno takvo USKLAĐIVANJE u kome ćete u potpunosti moći da izrazite svoje ideje i interesovanja. Vaša opšta usklađenostsa pulsom vremena učiniće vas posebno harizmatičnimu društvenim i ličnim odnosima.
Sada možete spremno da stupite u kontakt sa svojom istinskom prirodom. Obratite pažnju na ritmove svog tela, na svoje urođene osobine, i poslušajte svoj unutrašnji glas. Ovakva bliskost sa samim sobom će, između ostalog, doprineti vašem zdravlju i opštem blagostanju. Usklađujući telo i duh sa kosmičkim redom, i vaše telo će odisati vitalnošću i poletom.
Trigram DŽEN, pokret, utiče odozgo na trigram KUN, prijemčivost, ipodstiče ga na aktivnost. Bez promene, potreba za USKLAĐIVANJEM od životnog je značaja. Poslušajte svoj unutrašnji glas ako vam je stalo do korektnog ponašanja. Ako donosite odluku, prepustite se porivima svoje istinske prirode. Izaberite put najmanjeg otpora. Krećite se u ritmu trenutka. Tako ćete sebi olakšati brige i napetosti i otvoriti se prema kosmičkom zanosu.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM