Astrofon21

Ji Djing Heksagram 12 P’i Stagnacija

12 P’I MIROVANJE
Ovaj heksagram ukazuje na konfuznu situaciju, u kojoj stvari nisu onakve kakve izgledaju. Vreme je da se držite svojih principa i nastavite putem koji se vama čine ispravnim, ne dopustite da vas usmeravaju drugi koji nisu dobronamerni. Posebno ne dozvolite da budete upleteni u poslove koji mogu biti rizični, čak i opasni. Ako to učinite, imaćete razloga da zažalite.

12 Pi, Zastoj
Gore: ĆIEN – nebo, muškarac
Dole: KUN – zemlja, žena

Zastoj izazivaju zlotvori. Predskazanja nagoveštavaju zlo za pravog čoveka, ali on ne sme da zanemari svoju pravičnu istrajnost. Veliko odlazi, malo se približava.

ZASTOJ, MIROVANJE
Snage u prirodi su sve, bez izuzetka, dospele u potpuni ćorsokak. Nema odgovarajuće razmene medu stvarima i ništa produktivno se ne može ostvariti. Prirodna saradnja koja podstiče rast svih stvari je prekinuta i onemogućena. Komunikacijske veze su popucale. zato nije poznato šta je potrebno za dalji razvoj i on se ne može nastaviti. Kad razvoj zastane, nastaje ZASTOJ. Svaki vaš koristan uvid i ideja naići će na apatiju i odbacivanje. Vaša okolina nije prijemčiva čak ni za altruističke i nesebične pobude s vaše strane. Problem nije u vašim motivima. Bilo da vam je namera brza zarada ili poklanjanje u dobrotvorne svrhe, ne možete postići ništa. ZASTOJ je neiscrpni izvor neosnovanih i apsurdnih nesporazuma.
ZASTOJ stvara pogodno tle za propadanje i dekadenciju. Nedostojne osobe ili ideje mogu da se uzdignu na vrlo uticajne položaje. Politička i društvena sredina postaje stvarno korumpirana, i tu osobe od načela ne mogu da učine ništa osim da sačekaju menu zbivanja. Vodje sada nisu u kontaktu sa svojim sledbenicima, a društveni sistemi gube na značaju. Ljudi se postepeno gube u lavirintu suprotnih, neusaglašenih ciljeva i stavova i svuda se oseća nepoverenje. Sve stvari dospevaju do mrtve tačke i stoga se ljudima više ne može pomoći.
Intenzitet vašeg društvenog života je opao zahvaljujući nedostatku dubljeg razumevanja medu ljudima. Umetnički poduhvati, ranije hvaljeni kao brilijantni ili avangardni, sada izgledaju bezvredno, nenadahnuto. Istinski velika i nadahnuta dela bivaju potpuno zanemarena. Uprkos svemu, ne dovodite u sumnju svoju unutrašnju viziju i etiku. ZASTOJ je teško vreme i vi stvarno tu ne možete ništa da učinite. Ako učestvujete u društvenim aktivnostima, povući će vas nepovoljna atmosfera, pa ćete i sami početi da stagnirate. Morate, po bilo koju cenu, da izbegnete konfuziju koja nastaje kada kosmosom zavlada potpuni razdor. Povucite se.
Nemojte pokušavati da utičete na druge pošto to nije moguće. Nemojte kompromitovati svoja načela niti snižavati svoje standarde, jer haosu nema kraja i ništa razumno se ne može postići. Jer, bivaćete sve dublje i dublje uvučeni u beskrajni nered.
Ignorišite primamljive nagrade i unosne zarade zbog kojih biste zauzvrat morali da učestvujete u situaciji razdora – cena za to biće vaše poštenje, a ona je previsoka. Bolje je da, dok period ZASTOJA ne prođe, prikrivate svoja ubedjenja i udaljite se od svake situacije koja bi u vama mogla da izazove konflikt.
Odnosi su sada zapleteni, pa ste možda već uplovili u more nesporazuma i loših komunikacija. Držite se hrabro i postojano za kormilo svojih vrednosti i ne gubite veru u sebe, jer će ova vremena zasigurno proći. Sve ovo važi i za zdravstvene probleme.
Uspećete da ih pobedite jedino oslanjanjem na sopstvene snage. Trigrami se u ovom heksagramu nalaze u jukstapoziciji ĆIEN, kreativnost, se pomera na gore i tako udaljava od KUN, prijemčivosti. Korisne i važne komunikacije su onemogućene. Zbog delovanja jakih suprotnih struja, ZASTOJ bez pokretnih linija pokazuje da predmet vašeg pitanja nije, niti će ikada biti, u harmoniji sa širim pravcem vašeg života.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK