Astrofon21

Ji Djing Heksagram 10 Lu Mudro postupanje

10 LU ETIKA, MORAL
Sadašnja situacija nije laka i suočeni ste sa mnogim problemima i sa onim sto vam se ponekad čini kao teškoća koja se ne može prevazići. Ipak, ako ste hrabri i preduzimljivi i bez straha, sve će teškoće biti prevazidjene i postići ćete uspeh.

10 Li / Mudro Postupanje
Gore: TIEN – nebo, muškarac
Dole: DUEl – jezero, močvara

Iako stupa na rep tigra, tigar ga ne ujeda. Uspeh.

PONAŠANJE
Ovo može da bude sjajan i nadahnut period. Takode i period opasnosti. Sve zavisi od vašeg PONAŠANJA. Mogućnost napredovanja i uspeha postoji ukoliko se ponašate dostojanstveno i staloženo. Nered i haos vas ne mogu uzdrmati ukoliko vam je ponašanje prikladno i učtivo.
Obratite posebnu pažnju na svoje PONAŠANJE u društvu. Kada ste u nedoumici, najbolje je da se držite dostojanstveno. Možda se iznenada suočite sa potrebom da izvršite jednu novu preraspodelu u svom krugu poznanika. Proces društvenog previranja i preraspodele oseća se u vazduhu. Neki se penju. Neki otpadaju. To je prirodno. Niko neće biti povredjen. Kroz cikluse uravnotežavanja i uspostavljanja novog poretka zasnovanog na unutrašnjim vrednostima pojedinca, ostvaruje se društveni red i napredak.

Kada su u pitanju poslovi, treba pažljivo da doterujete svoje PONAŠANJE.
Osobe ispod vas mogu iznenaditi drskim nastupom ili neočekivanim potezom. Neka se vaše reakcije zasnivaju na unutrašnjoj vrednosti tih ljudi, pa vaš autoritet neće biti doveden u pitanje. Na taj način ćete izbeći da vas proglase nemerodavnim zbog predrasuda ili nastranih ćefova. Ali ako se sami prihvatite ambicioznih poduhvata, možete doživeti uspeh. Bez obzira na svoju smelost, držite se tradicionalnih modela ponašanja.
Vreme je istinski teško u ličnim odnosima. Razmotrite sada ciljeve i želje vama bliskih ljudi. Sačuvajte unutrašnji mir ako se pojave pometnja i nerazumevanje. Sreća sada dolazi kroz promišljeno i učtivo ponašanje. Ako se vi ili vaši bližnji spremate na neki nagli emocionalni korak, sada se to ne preporučuje. Unošenjem malo više dostojanstvenosti u odnose ostvariće se uslovi za emocionalni rast i napredak. Što se tiče opšteg držanja, vi treba da ostanete staloženi po svaku cenu. PONAŠANJE će sada odrediti ishod bilo koje spoljašnje situacije. Izbeći ćete loše zdravlje prouzrokovano stresom, ako prihvatite jedan dobronameran stav i izgled. Iznad svega, iskoristite ovo vreme da poboljšate mišljenje o sebi i svojim vrednostima. Izdvojite svoje najvrednije crte ličnosti i krenite da usmeravate svoj unutrašnji razvoj u pravcu tih vrlina.

Interesi sastavnih trigrama su različiti. ĆIEN, čvrstina i kreativna snaga, gore, bavi se kosmičkim uzorima, dok je trigram DUEl, zadovoljstvo i otvorenost, dole, prvenstveno usredsređen na ljudske odnose. Kada se dobije PONAŠANJE bez pokretnih, postavlja se pitanje vaših vrednosti. Moguće da ste u pogledu svog pitanja previše ograničeni i izgubljeni u decorumu, ili previše popustljivi i ne pravite razliku medu stvarima’kojima
dopuštate da na vas utiču. Da biste napredovali morate postati uravnoteženiji.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM