Jarčevi, srećan vam rođendan!Rad, red i disciplina, moto je Jarca…. (astrologija)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Jake volje i miran, Jarac je jedan od najstabilnijih znakova zodijaka. Ključne karakteristike su mu upornost, izdržljivost i istrajnost. On je pouzdan radnik u bilo kojoj oblasti. Emocije nisu nešto čime bi se ovaj znak mogao pohvaliti. Temeljni su i duboki mislioci, pa uglavnom dostižu visoke položaje na poslovnim pozicijama, što im i jeste životni cilj.

Rad, red i disciplina, moto je Jarca. Ovaj znak karakteriše takođe i velika ambicioznost, oni nikada u svom okruženju neće trpeti neradnike. Prema nepoznatim ljudima su vrlo skeptični, otuda taj “leden“ stav.
Ovi marljivi radnici će teško pokazati ličnu naklonost prema osobama, ali kad se prođe njihov niz testova ličnosti, pod uslovom da se polože pozitivno, Jarac će uz njih provesti čitav život. Granice davanja i uzimanja su jasno postavljene i tu nema odstupanja, a pravila su jednaka za sve.

Jarac ne dozvoljava drugima da se mešaju u njegov život, ali zato vrlo poštuje tuđu privatnost. U rešavanju problema koriste diplomatski metod. Nisu nasilnici i agresivci, ali vrlo umeju da odišu autoritetom, i to kakvim!

Par dobrih prijatelja za ceo život, Jarčevima je sasvim dovoljan. Njihova skromnost je zastupljena na svim poljima. I ako su svojim ambicijama uspeli da steknu veliko materijalno bogatstvo, oni se nikada neće razmetati i eksponirati.

Njihova profesija bi svakako mogla biti ekonomija ili matematika. Odlični su profesori i predavači. Ako rade u firmama, i ako nisu omiljene kolege jer ne podležu bliskosti i intimiziranju, oni su veoma lojalni rukovodstvu i streme isključivo ciljevima kompanije.

Jarac je simbol kostiju, kolena i zuba, pa je neretko da pripadnici ovog znaka imaju zdravstvenih problema baš na pomenutim predelima.

Na emotivnoj strani, Jarac nije znak koji je nesposoban dovoljno za ljubav, ali je problem što nema talent da svoje emocije ispolji na pravi način. Njemu odgovaraju partneri kojima je izražena intuicija i koji su dovoljno strpljivi da razumeju potrebe ovog ne tako jednostavnog znaka.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €