Astrofon21

Jarac – tip Tibetanac-Horoskop i kriminal (astrologija)

Kako kaže FBI, Jarčevi su kriminalni svaštari, ali ambiciozni. Po astrološkim tumačenjima, poput drugih pripadnika zemljanih znakova najskloniji su finansijskom kriminalu, a najviše je uhvaćenih iz redova organizivanog kriminala upravo Jarčeva. Dobro prikrivaju svoje tragove i za prljave poslove koriste tuđe usluge, a ako ih otkriju – beže od zakona. Astrološki, uopšteno gledano, brutalnost daje izražen Jarac u horoskopu (ne ljudi rođeni u tom znaku!), kao i Mars sa mnoštvom nezgodnih aspekata s drugim planetama.

Ko je sve rođen u ovom znaku od (ne)slavnih?

Car Akihito (23. 12. 1933) bio je dete u vreme kad je počeo Drugi svetski rat, ali je imao tipično jarčevsku sudbinu, pa je morao da ispravlja tuđe greške: tako se on izvinjavao u ime svojih prethodnika, a prekinuo je i tradiciju da u cara ne sme da se gleda, jer je direktni potomak Sunca!

Ignjacije Lajola (24. 12. 1491) – jezuita, osnovao Inkviziciju. Uradio je i mnogo drugih stvari, uglavnom dobrih (na primer, pod jezuitskim uticajem katolici su prihvatili nauku), ali se pamti samo po sudu koji je pojam za fizičke i duševne muke – mogao je svakog da proglasi za đavola ili vešticu!

Džon Edgar Huver (1. 1. 1895) – naizgled pozitivac, borio se protiv kriminala. Međutim, kako prolazi vreme i otvaraju se tajne arhive, i njegov život bez maske izbija na svetlost dana – mnogo je „muvao“, petljao se i u šta treba i u šta ne treba, a tek što je bio licemeran! Između ostalog, javno se deklarisao protiv homoseksualaca, čak ih i gonio, a ljubav života bio mu je sekretar. Osnovao je i CIA.

Al Kapone – mafijaš neprolaznog „renomea“. Njegov horoskop govori da se maltene rodio kao kriminalac.

Adolf Oto Ajhman – fašista od glave do pete, desetkovao je Jevreje. Prvo je pobegao iz zarobljeničkog logora posle Drugog svetskog rata. Zatim ga je Vizental locirao 1946, ali je austrijska policija bila tolika spora da je uspeo da pobegne, prvo u Vatikan, a zatim se pacovskim kanalima prebacio u Argentinu 1950. godine. Živeo je pod lažnim imenom sa ženom i decom do maja 1960. Tada ga je uhvatio izraelski Mosad i uz silne peripetije i otmicu prebacio ga u Jerusalim, gde mu je suđeno i gde je obešen.

Mao Ce Tung – večni čovek komunizma, Tibetancima je uzeo i državu i nacionalni integritet; a ni prema Kinezima nije bio naročito blagonaklon. Kulturnom revolicijom 1966–1969. napravio je repliku na Staljinove čistke. Za nas je interesantan i po tome što je s Niksonom potpisao Šangajski kominike 1975. o razumevanju dve nacije, u kome je lepo navedeno da tzv. tampon–države, kao što je bila i Jugoslavija, više ne treba da postoje. To je bila prava čitulja SFRJ!

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK