Astrofon21

Jarac / Strelac-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji sa podznakom,ascedentom (ASTRO)

„Ja i drugi“, tajna je svrha koja upravlja akcijama osobe rođene u ovoj kombinaciji. Svest o sopstvenoj vrednosti podstiče ovu prirodu na težak i istrajan rad, da bi na kraju zadobila podršku i priznanje drugih ljudi. Duboko humanističko osećanje i apsolutno poštovanje samog sebe i bližnjih čine ovu ličnost krajnje senzibilnom u svakom pogledu.

Zdrav razum dominira ovom prirodom i zaista je velika moć koju ona ispoljava na druge ljude, ali i na samu sebe, svesno upravljajući strastima i ambicijama. U njenoj osnovi uvek je prisutan filozofski ili religiozan stav u odnosu na život, osećaj neizbežne sudbine koja je podstiče da uzdiže sebe, pokazujući kritički stav u odnosu na svoje misli i akcije.

Njen najveći kvalitet je, pre svega, elastičnost uma, koji nikada ne dozvoljava da je apsorbuju čisto materijalna ili intelektualna, duhovna ili osećajna interesovanja, već ume da od ovih elemenata oblikuje mešavinu koja sve razume i sve poštuje. Njena otvorenost prema spoljnom svetu, sposobnost da otkrije najdublji smisao duše drugih i svih stvari oko sebe, čine je krajnje humanim i istinskim filozofom, s visokim osećanjem dužnosti.

Pošto nije naklonjen sanjarenju ili nonšalantnosti, ovaj mešani tip je hrabar borac, kadar da ostvari svoje ambicije. Svoj put vidi više kao put koji treba preći nego kao niz trenutaka koje treba što intenzivnije proživeti. Tako on svoju sadašnjost gradi kao funkciju budućnosti koju tek treba da stvori, bilo da je reč o karijeri ili njegovom razvoju kao pojedinca.

Svoje izbore definiše prema kriterijuma svog vremena i retko se dešava da preispituje društveno priznate vrednosti. Ipak, često izražava želju da te kriterijume usavrši da bi poboljšao svoju i tuđu sudbinu. To je individualac motivisan ambicijom da doprinese na aktivan način kolektivnom životu. Tokom godina on gradi ideal koji će postati magnetni pol njegovog života, ostajući uvek čvrsta priroda, sposobna da se suoči sa svetom oko sebe i prevaziđe najveće teškoće u životu i da neumorno radi na svom unutrašnjem razvoju.

Ali jedan slab Jarac – Strelac nije tako pozitivan kao što bismo mogli da zaključimo iz ovog izuzetnog portreta. Kada se sitne materijalne ambicije stave u službu nepokornosti i nepoštovanja, moralne granice nestaju i čovek oslobođen stega u stanju je da uradi sve samo da bi uspeo, čak i da se kocka sa osećanjima…

– Vaša ključna reč je sloboda – sloboda misli, govora, akcije. Čitavo Vaše detinjstvo i prva mladost mogu biti obeleženi vratolomijama i nestašlucima, međutim kako ste intuitivni i idealista, često Vas u kasnijim godinama zainteresuju kakvi duhovni horizonti i tada se skrasite.

Društveniji ste i duhovitiji od ostalih Jarčeva. Drugima izgledate bezbrižno, kao da ste uvek spremni na rizik, a u suštini retko kada krećete u nešto bez detaljno razrađenog plana akcije, čvrsto se držeći svog puta i ne dozvoljavajući da se na Vas utiče. Ipak, umete i da se potpuno obeshrabrite ako Vam nije udovoljena Vaša duboko ukorenjena potreba za sigurnošću…

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK