Jarac / Ribe-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji sa podznakom,ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ove dve prirode izgledaju protivrečno, ali to je samo na prvi pogled. Snažna volja i hladnoća Jarca nijansirana je ovde neodlučnošću i ekstremnom senzibilnošću Riba.

Zavisno od slučaja, ovakva osoba je ili kruta ispod elastičnog izgleda ili elastična ispod krutog izgleda. Teško izlazi na kraj sa promenljivošću svojih duševnih stanja, ne ume uvek da izrazi ono što oseća ali ima stvarnu velikodušnost i duboku potrebu da zaista bude korisna. Takođe je veliki oportunista i ume, a da se to ne primeti izvuče svoju korist iz igre i odbrani svoje interese. Mada nije mnogo ambiciozna, poseduje mogućnosti da dosegne visok intelektualni nivo, što se dalje odražava u mnogo elastičnijem i pozitivnijem stavu pred preprekama u životu. Ako ova kombinacija nešto i gubi na postojanosti, zato zadobija na čistoći osećanja, a osećajan život Riba delimično je regulisan jasnim i muževnim mentalitetom Jarca.

Često se događa da ovakva sinteza znaka i podznaka formira ličnost koja ume da spoji osećanja i racionalnost iz čega izvlači korist za svoju intuiciju. Tako stiče intuitivno poznavanje a svoje sposobnosti apstrakcije i logičkog mišljenja koristi da bi formulisala i bolje razumela ono što je otkrila. U tom izuzetnom slučaju mentalni svet Jarca – Ribe postaje na izvestan način odraz stvarnog sveta, slika koja sazreva koju je inače veoma teško uočiti i u potpunosti i sa svim detaljima.

U osnovi je reč o spokojnoj prirodi i nimalo agresivnoj. Mora se reći i to da su ove osobe mnogo osetljivije nego što se drugima može učiniti. To su idealisti spremni da bez roptanja podnesu i najveće napore, koji katkad idu i do žrtvovanja. Često se iz saosećanja, odluče za prijateljstvo i kad im ljubav kuca na vrata, jer se plaše da će patiti, a i zato što ne mogu da podnesu ni pomisao da pokvare neku vezu…

– Ribe su dvostruki znak i postoje dva različita tipa. Prvi tip su delatni ljudi koji umeju da crpe energiju iz viših izvora, imaju dobru intuiciju, mirno i tiho rade, saosećajno i pomalo distancirano. Drugi tip čine sanjalice koje nisu u stanju da se suoče sa neuspehom pa onda neće ni pokušati da nešto učine, jer nisu sigurni u uspeh – teškoće ih teraju u rezignaciju i tada bivaju obeshrabrene. Lako gube snagu i energiju. Dešava se da pogrešnim ljudima ukažu svoje poverenje. Muzika ima veoma važnu ulogu u životu obeju tipova; ona ublažava njihovo loše raspoloženje…

Koji god da ste tip, veoma emotivno reagujete na život i saosećajniji ste nego što je to tipičan predstavnik Vašeg znaka Jarca. Prilično ste pasivni i često živite u suprotnostima sa svojim željama: privlači Vas ono što ne možete da imate. Imate veliku potrebu za sigurnošću u ljubavi i zato ćete možda često biti u prilici da oklevate i lutate. Ponekad ste zbog toga u stanju da se bacite u neka nepoznata iskustva, u mistično – čuvajte se bežanja od realnosti i sklonosti ka žrtvovanju. Imaćete mnogo nejasnih i haotičnih odnosa sa drugima. Ići ćete do kraja u borbi između bića koje je razumsko i bića koje je maštovito i iracionalno

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK