Astrofon21

Jarac / Rak-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji sa podznakom,ascedentom (ASTRO)

Zemlja i Voda, kohezija dve različite snage, statične i surove Jarca i one u neprekidnim oscilacijama Raka, rađa prirodu u neprestanom traženju svesne potvrde sopstvenih vrednosti i iskrenog priznanja njenih kvaliteta. Tokom celog života Jarac – Rak biva suočen sa nostalgijom izgubljenog raja i ostaje vezan za prošlost i afektivno zavistan jer je njegova potreba za nežnošću i toplinom ogromna.

To je usamljenik kome je potrebno da voli i da bude voljen, idealista kojeg koči prevelika lucidnost, nežna osoba koju progoni sopstvena hladnoća. Njegov zanos je blokiran zbog čega se oseća neprijatno pred samim sobom i pred drugima, podižuci između sebe i grube stvarnosti nevidljive i nepremostive barijere. On zapravo nije potpuno siguran šta želi. Njegova se ličnost traži, potčinjena maštarijama i sumnjama u njih, ona je neobuzdana i zatvorena u strogost logike i konformizma. Zato nije nimalo čudno što se u tim uslovima povlači u sebe, u svoje uvrežene navike, odbijajući svaku spontanost. Često ga smatraju osobenjakom, u lošem smislu reči, čudnim tipom, čovekomrzcem, a on ima osećaj da je neshvaćen i polako razvija kompleks manje vrednosti koji pojačava njegovu inhibiciju.

Ali, zahvaljujući svom strpljenju, upornosti, tvrdoglavosti da sebe prihvati onakvog kakav jeste, da se bori protiv svih prepreka, vremenom će naučiti da izbegne duhovno cepanje. Tada će racionalno prevagnuti nad sanjarenjem, biće u stanju da ostvari svoj ideal, a to je da se potpuno posveti samo jednoj ambiciji. Vreme više nije važno, hitnost nestaje kao i mentalna neugodnost. Biće postaje koherentno i uspeva da ostane apstraktno, verno svom poreklu. Uspeva da se uklopi u društvo a da ne zaboravi svoje korene…

– Vaša egzistencija je u velikoj meri pod uticajem porodičnih slika i porodičnog života. Vi ste mirniji, stidljiviji i osećajniji nego tipičan Jarac i dajete prednost kućnom i porodičnom okruženju. Sanjarije Vas stalno vezuju za detinjstvo i vode Vaša osecanja i izbor. Spontani ste samo kada se osećate potpuno sigurno; tada otkrivate da ste osećajniji više nego što pokazujete. Vaše glavne ljudske vrline potiču iz činjenice da nikada ne zaboravljate svoje korene, niti iskustva koja ste stekli u životu.

Emocije su Vam veoma jake i sa Vama se mora postupati veoma pažljivo. Strah od ismevanja ili kritike, ponekad Vas čini diskretnom, diplomatičnom i konvencionalnom osobom. Vodite računa o svojim raspoloženjima, moglo bi Vam se dogoditi da sve shvatate previše lično. Vi ste biće bogato prelivima i sposobno da pomiri san i javu. Još ako bi malo izašli iz svoje školjke, uvideli bi da svet nije tako preteći kao što zamišljate…

Ukoliko Vam pođe za rukom da uspostavite duhovni sklad, stoji Vam na raspolaganju veliki asortiman korisnih osobina za plodno uključenje u sve životne delatnosti; ozbiljnost, koncentracija i organizovanost – su samo neke od njih. Tada ćete moći da i svoje ambicije podredite samo jednom cilju. U tome će Vam dosta pomoći Vaš najbolji saveznik: Vreme…

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK