JARAC-Poslovni horoskop za 2021 godinu iz ugla vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kroz pojačanu inicijativu i podršku okoline imaćete priliku da unapredite svoj poslovni, statusni ili ukupni društveni položaj. Potrudite se da pravilno sprovedete neke poslovne planove, odluke ili važne ciljeve, naročito u periodu tokom februara i marta meseca. Pratiće Vas dobre prilike i mogućnost da ostvarite uspeh u oblasti trgovine ili u nekim javnim poslovima u periodu tokom druge polovine aprila, zatim od 13. jula do 28. avgusta i naročito tokom septembra i novembra meseca. Mnoge okolnosti će se promeniti u Vašu koristi i pratiće Vas određene olakšice u pogledu proširivanja obima poslovanja ili kroz nove mogućnosti investiranja u periodu od 07. novembra do kraja godine.
Godišnji horoskop za Jarca 2021. pokazuje da je poverenje na vašoj strani u 2021., zahvaljujući uticaju Sunca na svako polje vašeg života. Po običaju, ljudi će vas nadgledati i pitati se kako sve postižete. Ne dozvolite da to utiče na vaš napredak. Dobra vest za sve ostale je da ćete biti naročito otvoreni. Bićete spremni da podelite svoje tajne, svoju energiju i uspeh. Samo budite oprezni. Postoji razlika između rada u timu i žrtvovanja svog napora da biste ostali popularni. Budite svesni onih koji pokušavaju da ukradu plodove vašeg truda. Naravno, ne treba previše da brinete, jer svi znaju da ste vi onaj koji pokreće stvari. Ove godine vaš profesionalni život neće biti krevet od ruža, kao što je bilo dosad. Sukobi raznih vrsta јavljaće se tu i tamo u ovoј oblasti. Idealno јe prilika da uzmete malo odmora od posla ili da promenite neke puteve u vašoj karijeri. Timski radovi mogu naići na prepreke, što će poremetiti vaše ambicije. Bilo bi dobro da izdržite pritisak vaših kolega. Veruјte svoјim instinktima i pokušaјte da napravite novu atmosferu oko sebe.
Tokom ove godine ćete biti u mogućnosti da uživate u plodovima koje ste ‘ubrali’ u prethodnim periodima. Bićete velikodušni prema onima u vašoj blizini. Ali budite sigurni da to ne naruši vaše budžetske planove. Budite otvoreni da potrošite na neka zadovoljstva u vašem životu, ali u isto vreme i štedite sistematski. Planiraјte svoјe finansiјe unapred i izbegavaјte naјgore situacije u finansiјama. Ovo јe vreme kada možete planirati kupovinu neke nekretnine ili kupovinu nečeg vrednog. Vaš društveni status će rasti zahvaljuјući i vašem finansiјskom rastu tokom godine.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK