JARAC-Poslovni horoskop za 2021 godinu iz ugla vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kroz pojačanu inicijativu i podršku okoline imaćete priliku da unapredite svoj poslovni, statusni ili ukupni društveni položaj. Potrudite se da pravilno sprovedete neke poslovne planove, odluke ili važne ciljeve, naročito u periodu tokom februara i marta meseca. Pratiće Vas dobre prilike i mogućnost da ostvarite uspeh u oblasti trgovine ili u nekim javnim poslovima u periodu tokom druge polovine aprila, zatim od 13. jula do 28. avgusta i naročito tokom septembra i novembra meseca. Mnoge okolnosti će se promeniti u Vašu koristi i pratiće Vas određene olakšice u pogledu proširivanja obima poslovanja ili kroz nove mogućnosti investiranja u periodu od 07. novembra do kraja godine.
Godišnji horoskop za Jarca 2021. pokazuje da je poverenje na vašoj strani u 2021., zahvaljujući uticaju Sunca na svako polje vašeg života. Po običaju, ljudi će vas nadgledati i pitati se kako sve postižete. Ne dozvolite da to utiče na vaš napredak. Dobra vest za sve ostale je da ćete biti naročito otvoreni. Bićete spremni da podelite svoje tajne, svoju energiju i uspeh. Samo budite oprezni. Postoji razlika između rada u timu i žrtvovanja svog napora da biste ostali popularni. Budite svesni onih koji pokušavaju da ukradu plodove vašeg truda. Naravno, ne treba previše da brinete, jer svi znaju da ste vi onaj koji pokreće stvari. Ove godine vaš profesionalni život neće biti krevet od ruža, kao što je bilo dosad. Sukobi raznih vrsta javljaće se tu i tamo u ovoj oblasti. Idealno je prilika da uzmete malo odmora od posla ili da promenite neke puteve u vašoj karijeri. Timski radovi mogu naići na prepreke, što će poremetiti vaše ambicije. Bilo bi dobro da izdržite pritisak vaših kolega. Verujte svojim instinktima i pokušajte da napravite novu atmosferu oko sebe.
Tokom ove godine ćete biti u mogućnosti da uživate u plodovima koje ste ‘ubrali’ u prethodnim periodima. Bićete velikodušni prema onima u vašoj blizini. Ali budite sigurni da to ne naruši vaše budžetske planove. Budite otvoreni da potrošite na neka zadovoljstva u vašem životu, ali u isto vreme i štedite sistematski. Planirajte svoje finansije unapred i izbegavajte najgore situacije u finansijama. Ovo je vreme kada možete planirati kupovinu neke nekretnine ili kupovinu nečeg vrednog. Vaš društveni status će rasti zahvaljujući i vašem finansijskom rastu tokom godine.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.