Astrofon21

Jarac-Planete u zodijačkim znakovima-Poruka Venere u Jarcu je: „Ljubav prvenstveno treba da pruži osećaj sigurnosti gde god da se nalazite.“

Venera u Jarcu osećanja izražava po dužnosti, dok uživanje i zadovoljstvo može biti ometano zbog bojažljivih i sumnjičavih stavova. Mora biti sigurna u drugu osobu/partnera pre nego što podeli svoja osećanja i zaljubljenost. Sposobnost suočavanja sa dužnostima i zadacima koje donosi veza joj je izražena, ali potreba za emocionalnom kontrolom i suzdržanošću mogu štetiti razvoju bliskih veza. Uočljivo je ponašanje koje vas može navesti da je čvrsta kao stena i da ništa ne može uznemiriti njenu mirnu pojavu, ali negde iza svega toga prisutan je strah od gubitka. Kod nje nema ničega što je neizvesno i burno, tako da osobama sa Venerom u Jarcu nemojte priređivati ni najmanja iznenađenja, jer će svako biti protumačeno kao gubitak tla pod nogama, koji prati stres. Kada je ljubav u pitanju, pa i brak, ciljevi su: sigurnost, poštovanje, autoritet i status. Elvis Prisli koji je imao Veneru u Jarcu često je govorio da se oseća veoma usamljeno bez obzira što je za njim uzdisalo milion žena širom sveta.

Poruka Venere u Jarcu je: „Ljubav prvenstveno treba da pruži osećaj sigurnosti gde god da se nalazite.“

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM