Astrofon21

Jarac-Planete u zodijačkim znakovima-Merkur u Jarcu

Merkur u Jarcu komunicira ozbiljno uz suzdržanost pri izražavanju zapažanja. Ono što može otežati komunikaciju sa drugima je povučenost, tradicionalnost i samodovoljnost. Prisutna je snažna svest o praktičnoj stvarnosti, dok realizaciju temelji na sopstvenim idejama i teorijama. Često je ispunjen sumnjama, pa su misli zaronjene u brige i melanholiju, no sumnja je put ka istini i znanju. Stiže na posao koji minut ranije i odlazi sa posla koji minut kasnije. Može, ali samo ponekad što je retkost, ispričati neku šalu ili vic, ali opet na svoj način koji je i u takvim trencima ozbiljan ili baciti neupadljiv pogled na „dobar komad“ koji prolazi pored njega, zadržavajući izgled nezainteresovanosti, rezervisanosti i kontrole. Retko kada ostavlja sitniš na kasi, jer „para na paru ide.“ Entoni Hopkins sa svojim Merkurom u Jarcu tek poslednjih godina počinje da uči da bude otvoreniji i druželjubiviji, što je veliki izazov za jednog Merkura u Jarcu, a jednom prilikom je otkrio da voli ljude, ali da mu je samoća ipak draža. Poruka Merkura u Jarcu je: „Traganje za istinom nije samo svedočanstvo vremena, već misija onoga koji se odvažio da izmeštanjem prozbori iz svoje intelektualne samoće.“

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK