Astrofon21

Jarac / Jarac-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji sa podznakom,ascedentom (ASTRO)

Ova kombinacija znaka i podznaka je najčistiji primer upornosti i istrajnosti. „Čovek kornjača“, tako se može definisati osoba rođena u ovom spoju, toliko je zatvorena u samu sebe, odbrambenog stava, svesna težine svojih odgovornosti u postizanju uspeha.

Dvostruki Jarac obdaren je vrlo jakom ličnošću. On se trudi da se uspne do vrhova, ali njegov riblji rep ga sputava da se uzdigne tako brzo kao što bi to želeo. Zato mora da puže polako, a njegovi prednji papci čvrsto se zarivaju u osvojeni teren kako ne bi skliznuo unazad. Za ovo napredovanje potrebna je tvrdoglavost, treba se odreći lakih, trenutnih uživanja i svu pažnju posvetiti krajnjem cilju. Takođe treba da nauči da štedi svoje snage kako bi održao odstojanje, tim pre što su ledeni vrhovi negostoljubivi i što hladnoća sagoreva telesnu energiju. Malo po malo on primorava sebe da zaboravi vesele doline svog detinjstva, kako ne bi došao u iskušenje da se vrati. Zato, pre nego što krene, pokušava da jednom zauvek prekine pupčanu vrpcu koja ga je vezivala za poreklo, kako fizički tako i emotivno. Kako dolazi na svet usred ledene zime, sazdan od tišine i strasti, još od rane mladosti gradi oko sebe naizgled neprobojan zid i izbegava da ga osećanja ometaju.

Reč je dakle o prirodi sposobnoj da u sebi samoj nađe snage neophodne za stvaranje jednog života „po meri“. Jasno je, međutim, da je takav karakter, sav okrenut sopstvenim problemima i blokiran izuzetnom stidljivošću, sve drugo samo ne lak u odnosima sa drugima. Zatvoren u krugu porodice ili predavajući se samoći, prevazilazi životna nezadovoljstva tako što se sav predaje nekoj ambiciji, ili ih sublimira duhovnim odricanjem…

– Mnogima izgledate ukočeniji nego što ste u suštini. Teško pokazujete svoja osećanja i više ste okrenuti tradicionalnom stilu i konzervativnim vrednostima. Sposobni ste da preko svojih leđa preturite razne brige i probleme, a da se nikome posebno ne žalite. Orijentisani ste na uspeh, autoritet, savesnost i osećate potrebu da se osvedočite u konkretne rezultate svojih napora; posedujete organizatorske sposobnosti i moć da i najkomplikovanije poslovne projekte imate kao na dlanu – važno Vam je da postignete uspeh na materijalnom planu i da se dokažete. U detinjstvu Vam verovatno nije bilo lako; čini se da nikada niste dovoljno mladi, nikada niste onaj vetropirasti tinejdžer. Međutim, isto tako lepo starite, tako da ćete kasnije delovati mlađi nego što stvarno jeste. Imate neutoljivu, gotovo detinjastu potrebu za emocijama, ali takođe i stalni strah da to neko ne zloupotrebi. Često umišljate da ste neshvaćeni jer zapravo sakrivate sopstvenu žeđ za pažnjom i nežnošću. Dostojanstveni ste, retko ćete nešto obećati ukoliko niste u stanju da obećanje i održite; strpljivi ste i istrajni, ali možete biti preterano jednostrani, gotovo prenaglašeno disciplinovani, pa zato delujete rezervisano i hladno.

Jedino ukoliko Vam pođe za rukom da uspostavite duhovni sklad, moći ćete da i svoje ambicije podredite samo jednom cilju. U tome će Vam dosta pomoći Vaš najbolji saveznik: Vreme…

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK