Jarac i Ribe-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Jarac i Ribe u horoskopu?

Riba, mutirajući znak, je generalno voljna da prati Jarčevo veoma spremno i sposobno kardinalno vođstvo zajedničke veze. Ne da Riba ne ume da nađe svoj sopstveni put u životu… već se radi o tome da Riba radije daje prednost i vođstvo partneru. Za uzvrat za Jarčevu zaštitu od hladnog i surovog sveta, partner u znaku Ribe rado kreira svet fantazije u kojem je Jarac rado viđen gost.

Jarac, zemljani znak Zodijaka, u spoju sa Ribom, vodenim znakom Zodijaka, pokazuje dovoljno potencijala za sigurnu i komfortnu materijalnu budućnost. Vodi je potrebna Zemlja za obezbeđenje strukture, dok je Zemlji potrebna Voda da bi bila rodna. Oba partnera u ovoj vezi teže da prikrivaju svoja osećanja, zato je komunikacija veoma važna za održavanje harmonije. Da bi se izbegli nesporazumi, ovo dvoje bi svakoga dana trebali da zakažu vreme za duboku međusobnu komunikaciju.

U spoju Ribe i Jarca radi se o privlačnosti između dve totalno suprotne prirode. Jarac je praktičan i stoji obema nogama na zemlji, savestan je i podozriv, obazriv i opsednut etikom teškog rada, dok je Riba jako spiritualna i veliki sanjar, uvek u pokušaju da pomogne onima iz svoje okoline. Jarac i Riba su iskreni i privrženi jedno drugome, oboje zasnovani na dobrim moralnim gredama.

Oni obožavaju jedno drugo: Jarac voli plemenitu prirodu partnera u znaku Ribe, dok se Riba divi Jarčevom spremnošću i istrajnosti. Ovo je veza kojoj može trebati malo duže vremena da se razvije, ali poseduje potencijal da postane veoma jaka, jer bazira na saradnjii obostranom ispunjenju svih potreba dotičnih partnera. Poteškoće se mogu pojaviti ako je Jarac previše prgav za nežna osećanja Ribe – partner u znaku Ribe mora razumeti da je to Jarčeva priroda a ne lični i frontalni napad. Isto tako, Ribi će smetati Jarčeva karakterna crta tvrdoglavosti, ali će ipak pokušati sa razumevanjem i strpljenjem. Riba voli da ugađa Jarcu, pa se taj servis i posveta dobro uklapaju sa Jarčevom potrebom za dobro vođenim domaćinstvom i prezervacijom materijalnog dobra. Ova kombinacija obično dobro funkcioniše i ugrožena je samo ako se u horoskopskim aspektima partnera nalaze ozbiljni konflikti. I dok god uspevaju otvoreno i regularno da komuniciraju, imaju veliku šansu na dugotrajnu i isplativu vezu. Jarac je podanik Saturna a Ribom upravlja kombinacija Jupiterovog i Neptunovog dejstva. Saturn je planeta posvećenosti, autoriteta i odgovornosti.

Etiku i standarde postavlja Jupiter, dok dejstvo Neptuna stvara Ribi interesovanje za popularne medije, snove i iluzije. Ove se tri planete međusobno upotpunjuju, partneri imaju smisao za saosećajnu pravdu i umeju biti jako posvećeni svom poslu. Najbolji aspekt veze Ribe-Jarac je fenomenalna sloga njihovih temperamenata. Dobra poslovna saradnja je veoma moguća, uz obostrani respekt i samodisciplinu oba partnera.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK