Astrofon21

Jarac i Ovan-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu Jarac i Ovan?

Ovo je spoj Vatre i Zemlje. Zodijačka mladalačka naivnost u Ovnu pod Marsom, susreće Jarca pod Saturnom, iskusnim mudracem vremena.

Na početku je prisutna velika zainteresovanost sa obe strane. Ovnova inicijativa i energija fasciniraju Jarca, dok su Jarčeva staloženost i samokontrola za Ovna nepristupačni i visoki planinski vrhovi.

Za vreme svog retkog praktičnog raspoloženja, Ovan sebe može uhvatiti u romantičnom sanjarenju o Jarcu, koji ispoljava ambiciozne misli i nezavisnost koja se podudara sa Ovnovom. Jarca će privući vitalnost i karakterna snaga energičnog Ovna, čija će toplota ponasanja Jarcu izgledati uzvišeno.

Oboje uživaju u izazovima i odgovornostima i oboje rade da bi nešto stekli i ostvarili. Imaju iste namere u dostizanju ciljeva, mada su im metode različite. Jarac nije baš obožavaoc rizika i kreće se sporije i sigurnije, ali i izdržljivije na putu ka uspehu. Oba partnera se sigurno kreću ka cilju, ali različitim stazama! Pored puno toga zajedničkog, otkriće među sobom i mistične razlike.

Nestrpljivi Ovan bezglavo juriša tamo gde Jarac korača oprezno i promišljeno. Ovan se treba prilagoditi toj opreznosti, ili sasvim odustati od ovog spoja sa Jarcem – treća solucija ne postoji.

Oboje ih jako može povrediti činjenica da vreme koje Jarac troši na svoje poslove i ambicije, kod Ovna zna da izazove nekarakteristične erupcije ljubomore, na koje Jarac nije pripremljen. Ovnovo mišljenje je da u životu postoje i mnoge druge važne stvari osim konstantnih poslovnih angažmana, sednica, mitinga, itd… i vrlo brzo će svoja osećanja dati Jarcu do znanja.

Jarac je obična i jednostavna duša, dok Ovan svojim komplikovanim karaktrom može delovati previse ekstravagantno – u stanju je da se upusti u razne rizike i uživa u njima, dok bi se Jarac na iste te rizike uplašeno ježio.

Veoma grube kavge mogu eruptirati iz tih razloga, kao i zbog mnogih drugih konflikata na osnovu razlika ličnosti ove dve individue. Ovnu se neće svideti pesimistički napadi i ponižavnja koja će Jarac biti spreman da upotrebi u suzbijanju entuzijazma.

Ovan i Jarac oboje pripadaju kardinalnim znacima, dakle trebaju učiti kako da zajedno dođu do sporazuma. Jarac će terati Ovna da raspravlja o različitim situacijama ili da opravda neke svoje akcije, i ako Ovan ne poseduje dovoljno strpljenja za to, Jarac će izgubiti respekt i taktiku… Jarac poseduje planove iz kojih bi Ovan puno toga mogao da nauči i zato bi bilo pametno naći kompromis u zajedničkom zivotu. Na kraju, Ovan se mora naviknuti na rad uz Jarčev tempo, mada i Jarac mora trčati Ovnovom brzinom – i jedan i drugi su previše jaki da se drže kompromisa bez kompromisa ponuđenog zauzvrat.

U zajedničkoj postelji mogu vladati harmonije Marsa i Venere, mada će se i tu suočiti sa istim argumentima i raspravkama kao i na drugim poljima. Ako se dogovore ko je gazda i kada, njihov spoj se može nazvati kombinacijom sa međusobnim respektom. Ako se ne nauče dogovarati, ukrštaće rogove dok lanac ljubavi jednom iznenada ne pukne…

Spoj ova dva jaka karaktera je isuviše komplekan i za uspešne poslovne odnose – ukrštaće rogove i oko najmanjih i najzanemarljivijih detalja – definitivno loši izgledi za bilo kakve poslovne odnose…

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK