Astrofon21

JARAC-Fiksne zvezde u horoskopskom znaku

U znak JARCA se odnedavno ušetala zvezda SPICULUM, na 0 stepenu prirode Mars – Mesec, i naglašava probleme sa očima i često prouzrokuje slepilo, kao i političke afinitete. Franjo Tuđman je ovde imao Mesec u kvadratu sa Saturnom. Probleme sa vidom naglašeno pravi i FACIES, na 8 stepenu, maglina, takođe, prirode Mesec – Mars, sa naglašeno agresivnim uplivom. Facies može da naglasi veoma velike vođe i diktatore, a Jupiter je ovde imao Hitler, dok sa druge strane, ne mora uvek da bude loše i naglasak je na humoru. I Čarli Čaplin je ovde imao Jupitera, ali je savršenu parodiju napravio upravo na temu Veliki Vođa i Diktator. Isto tako, može da ne bude problema sa vidom, već da se ide u drugu krajnost i naglasi neverovatna moć zapažanja i oštar vid. Svakako treba obraditi ostatak horoskopa, valjano. ASCELA, na 13 stepenu, naglašava velike poslove i pomoć koja stiže od uticajnih prijatelja, WEGA, na 15 stepenu prirode Venera – Merkur, oličenje je uspeha i naglašava veliku snagu i koncentraciju misli, naučnike sa naglaskom na matematičare, a u politici zna da donese velike uspehe.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK