Iznenadna sreća u uspravnom položaju-Tarot karta za 04.februar

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova karta simbolizira iznenadnu-nenadanu sreću, iznenađenje, otkriće, ispunjenje neke želje ili pronalazak rješenja za neki problem koji nas muči, pozitivnu promjenu, dobitak u igrama na sreću, počast, priznanje, znatiželju, zaštitu, sigurnost, zaljubljivanje, poziv, flert, sreću u ljubavi i/ili u poslu. Ova karta nam može ukazivati na to da je postojala neka prilika koju smo bili propustili a koju danas možemo “uhvatiti”. Ako vam se danas dogodi neko “čudo” nemojte biti skeptični i misliti kako nešto niste zaslužili ili kako ste si sve samo umislili jer ćete time otjerati priliku koja vam se nudi, maksimalo iskoristite situaciju! Ako ste sami očekujte neku pozitivnu promjenu, pozitivan događaj. Moguće je novo poznanstvo ili flert sa nekom zanimljivom osobom. Bili slobodni ili u vezi/braku ljubavna situacija se rješava u vašu korist, karta ukazuje na nepredviđeni ali pozitivan za vas događaj. Moguće je da danas saznate neku bitnu informaciju ili otkrijete nešto što vas je dugo mučilo i napokon se oslobodite sumnje i straha. Igrajte igre na sreću, moguć je neočekivan dobitak! Na poslu je moguć pozitivan tijek događaja koji će vas dovesti do priznanja ili nekakve nagrade. Moguća je i nova poslovna suradnja koja će biti vrlo uspješna. Financijski gledano, dobar je dan za ulaganja i općenito poduzimanje koraka/akcije u planiranju poboljšanja financijskog stanja. Dobar je dan za bavljenje tehnologijom, moguće je da će vam na pamet pasti genijalna ideja/izum koju možete plasirati u javnost i zaraditi na njoj! Moguće je i da ćete danas razmišljati o poslovnoj suradnji sa nekim npr. bliskim prijateljem a ova karta vam poručuje da se svakako odvažite na taj korak! Danas je dobar dan da se riješimo starih stvari i zamjenimo ih novima npr. očistimo stan/kuću, riješimo se nepotrebnih stvari koje nam više ne služe, kupimo nove stvari- pogotovo tehnološke stvari! Dobar je dan i za prodaju, da nešto prodamo nekome. Što se tiče duhovnosti danas je dobar dan za grupnu meditaciju- grupni rad povezan sa duhovnošću. Duhovnost možete povezati i sa tehnologijom, slušati neki seminar o duhovnosti, savjetovati se sa duhovnim učiteljem preko Interneta i sl. Danas je naglašena energija odbacivanja staroga da bi se krenulo u nešto novo. Otiđite danas u prirodu, nenaseljeno mjesto i opustite se! Što se tiče zdravlja danas možete otkriti korisnu informaciju koja će vam pomoći u borbi protiv bolesti, naglasak je na liječenju problema sa cirkulacijom, nesanicom, anksioznošću, epilepsijom,alergijom, neurološkim poremećajem. Poruka dana je- vjerujte u neočekivane obrate “sudbine” i oni će se dogoditi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €