Astrofon21

Izjednačavanje astroloških polja/kuća i horoskopskih znakova

U tumačenju natalne karte se mogu javiti određene greške. Jedna od njih je izjednačavanje kuća i znakova, tako da karakteristike na primer četvrte kuće odgovaraju emocijama i znaku Raka.

Na primer ako je Sunce u znaku Device u 4. kući, to ne mora biti osoba vezana za svoje roditelje, jer Sunce ne predstavlja emocije, već vitalnost i snagu. S tim u vezi ako je Sunce u 4. kući, osoba može da radi od kuće ili da iznova ima potrebu da preuređuje svoj dom, ali to nema veze sa emocijama.

Ako uzmemo na primer Sunce u Raku u 4. kući, opet nemamo emocije, već potrebu da se kreira sigurnost ili potreba da se ima porodica, možda se osoba ostvaruje kao ličnost uz porodicu, ali to nije emotivnost. Da ta osoba ima Mesec u Strelcu ona bi imala želju da putuje sa svojom porodicom ili da putuje i iskusi avanturu znajući da ima sigurnost i podršku svoje porodice, ali Mesec je taj koji govori o emocijama, ne Sunce.

Sada, uzmimo da je Mesec u Devici u 4. kući, ovo bi značilo da osoba ima potrebu da pomaže i obezbedi svojim ukućanima sigurnost. Ona pomaže svojim roditeljima ili majci. Ova osoba je najsigurnija kada ima šta da pruži porodici i kada im je od koristi.

Ako je Mesec u Raku u 4. kući onda imamo jaku vezanost za dom i osećanje pripadnosti kao i poistovećenost sa roditeljima, naglašenu genetiku i memoriju, tek tada možemo reći da znak odgovara kući, u drugim slučajevima nema smisla znak povezivati sa kućom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK