Astrofon21

Istina o Titaniku sakrivena

Tokom istrage o tragediji iz 1912. godine u kojoj je stradalo 1.500 ljudi, mnoge umešane ličnosti su oslobođene optužbi, uključujući kapetana broda i vlasnike kompanije White Star. Otkriveno da su istragu o potapanju Titanika vodili masoni, te da je zato zataškana prava istina. Međutim, nedavno je objavljena tajna arhiva masona u kojoj se nalazi 2 miliona imena članova masona od 1733. do 1923. godine, a koja razotkriva najvišu elitu britanskog društva. U arhivi se nalaze imena tri kralja, imena državnika, sudija, biskupa i vojnih zapovednika. Stručnjaci veruju da bi 200 godina britanske istorije trebalo ponovo da se ispita pošto je otkriven uticaj masona na svim nivoima britanskog društva iz vremena kada je Velika Britanija bila jedna od najmoćnijih država na svetu. Dokumenta će uskoro biti objavljena na internetu na sajtu Ancestry. Iako je poznato da su ličnosti poput ser Vinstona Čerčila, Oskara Vajlda, Lorda Kičenera, Radjarda Kiplinga i Edvarda VIII bile povezane sa masonima, sada se pojavila arhiva koja obuhvata sve članove masona iz perioda kada je Britansko carstvo bilo u usponu. Ipak, najinteresantnije jeste to što je otkriveno da su brojne ličnosti koje su vodile istragu o potapanju Titanika bile među masonima. Istraga američkog Senata je ukazala na krivicu britanskog Odbora za trgovinu zbog nedostatka čamaca za spasavanje na brodu. Međutim, britanska istraga, koju je nadgledao Lord Mersi, oslobodila je Odbor za trgovinu svih optužbi. Lord Mersi je prema novoobjavljenim zapisima bio mason, a primljen je u redove 1881. godine u Londonu. Takođe je važno pomenuti da je i predsednik Odbora za trgovinu, Sidni Bakston, primljen u redove masona 1888. godine. U masonskoj arhivi se mogu pronaći i imena Džona Harvarda Bajlsa, stručnjaka za pomorsku arhitekturu, kao i inženjera Edvarda Čestona, koji su takođe učestvovali u istrazi kao procenjivači. Lord Piri, koji je bio predsednik brodogradilišta Harland and Wolff u Belfastu u kojem je napravljen Titanik, ali i jedan od direktora kompanije White Star, takođe je bio mason. Stručnjak za Titanik, Nik Kompton, rekao je da je istraga o Titaniku u Velikoj Britaniji bila jedna velika „šarada“ i da je većina umešanih oslobođena svih optužbi. U novoobjavljenim arhivama se takođe navodi i da je Džek Trbosek bio mason i da su se masoni potrudili da zataškaju njegov identitet. Pisac i režiser Brus Robinson je izdao knjigu u kojoj tvrdi da se zloglasni ubica iz Vajtčepela zvao Majkl Mejbrik. On je naveo da su sva ubistva Džeka Trboseka imala obeležja masonskih rituala, ističući simbol šestara koji je urezan na licu jedne od Trbosekovih žrtava.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK