Astrofon21

Iako je Merkur retrogradan, on nam može pomoći da vraćanjem i preispitivanjem nekih situacija….

Pokušavamo da kreiramo nova uverenja koja će nam služiti pogotovo na emotivnom planu.

Izražavamo veliku želju za transformacijom i pokazujemo šta nam je potrebno da bismo se osećali sigurno. Akcije koje sprovodimo su u vezi sa dokazivanjem i jačanjem samopouzdanja. Možemo imati tendenciju da impulsivno trošimo novac na stvari koje nam nisu potrebene. Takođe, imamo želju da se povežemo sa partnerom i otvoreno pokažemo emocije.

Našu sigurnost danas definišu usamljenost i preispitivanje. Pokušavamo da se distanciramo od ljudi i da sakrijemo neprijatne emocije iako su poprilično svima vidljive. Bez obzira na ovo, data nam je prilika da ono što osećamo pretvorimo u nešto korisno po nas, pogotovo ako se oslanjamo na ideje, prijatelje ili neke organizacije u kojima radimo.

Bilo kakav vid veze između našeg ega i naših emocija nam može pomoći da osvestimo nesvesne mehanizme koji postoje u nama, a vezani su za strahove ostavljanja, izdaje i bola. Te mehanizme danas rešavamo kroz odnos sa bliskim ljudima i posredstvom slobodne volje.

Iako je Merkur retrogradan, on nam može pomoći da vraćanjem i preispitivanjem nekih situacija uvidimo stvari koje do sada nismo, a koje će nam pomoći da izmenimo sopstvene emocije. Danas je pojačan fokus na sve što nam se dešava i našu svest o tome, jer se javlja potreba da razumemo određene obrasce ponašanja koji nam ne služe.

Ove faze preispitivanja mahom će osetiti danas Škorpije. Device će biti najviše fokusirane na prijatelje i decu, a Strelčevi na svoj privatan posao, kod njih se može javiti i preterana potreba za trošenjem novca pogotovo na kolekcionarstvo.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK