Astrofon21

Hrizokola /kamen tolerancije-Unutar doma, hrizokola izvlači negativnu energiju svih vrsta

Hiljadama godina hrizokola je širom sveta bila kamen izmirenja i umirenja. Stari Egipćani su ga zvali kamenom mudrosti, jer su oni koji su ga nosili donosili ispravne odluke, dok su u isto vreme bili zaštićeni od psiholoških povreda. Kaže se da nasilnici postaju osećajni i tolerantni. Ovo je razlog zbog kog je Kleopatra nosila hrizokolu gde god je išla. Hrizokola simbolizuje psihološko i mentalno izmirenje. Podstiče mir, dobrotu i toleranciju i jača intuiciju.
Hrizokola je kristal koji pomaže u izgovaranju najviših istina, u buđenju saučesništva, u uravnoteženju emocija i donošenja mira umu i srcu.Hrizokola donosi spokoj, intuiciju, strpljenje i nesebičnu ljubav.Veze koje su postale nesigurne-stabilizuje.Održava čoveka u ljubavi, emocionalnoj ravnoteži i isceljuje ga svakodnevno.Ovaj kristal isceljuje grlo, jača tiroidu, srce, reguliše insulin.Izvlači iz tela bol, toplotu u slučaju groznice, upale, artritisa, ublažava reumu, čuva kičmu od krivljenja.Ublažava astmu, snižava krvni pritisak i umiruje opekotine.

Hrizokola je miran i zadovoljavajući kamen, dobar je za meditaciju i komunikaciju. Unutar doma, hrizokola izvlači negativnu energiju svih vrsta. Može da vam pomogne da smireno prihvatite situacije koje se konstantno menjaju, izazivajući veliku unutrašnju snagu. Koristan je za veze koje su postale nesigurne jer stabilizuje i isceljuje i dom i medjuljudske odnose.
Hrizokola smiruje, pročišćava i puni čakre energijom i izravnava ih sa božanskim. Na čakri solarnog pleksusa izvlači negativne emocije poput krivice i preokreće destruktivne emotivne programe. Na srčanoj čakri leči srdobolju i povećava kapacitet da volite. Na grlenoj čakri intenzivira komunikaciju, ali i pomaže da shvatite kad trebate da ćutite. Na čakri trećeg oka otvara duhovnu intuiciju.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK