Horoskopski znakovi, kakve niste videli…Pravi profil znakova zodijaka u intimnim odnosima, šta misle i kakvi su zaista

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kakva je pravi profil znakova zodijaka u intimnim odnosima, šta misle i kakvi su zaista, otkrijte sad.

OVAN

Brzi, nestrpljivi i nervozni. Ovnovi su napeti i svoj višak energije su prinuđeni da izbacuju putem sporta. Pošto im često dolaze momenti da “napuste sopstvenu kožu“, neretko, pribegavaju ekstremnim događajima. Oni pripadaju onoj vrsti ljudi koja o seksu najviše uči iz priručnika.

BIK

Oni imaju prirodno direktan pristup sa suprotnim polom, koji se u najmanju ruku može nazvati netaktičan. U stanju je da svoju Viza karticu nemlosrdno provlači za momente hedonizma. On ništa ne radi ako za to neće dobiti priznanje i trofej. Teže ka svim vrstama poroka i neumereni su u hrani, piću i seksu.

BLIZANCI

Blizanci su nepredvidivi i sami sebi. Enigma i nezrelost su uočljiva karakteristika. Ovi šizofrenici vole da jure nekog dok ga ne uhvate, kad ostvare taj cilj, prelaze na sledeću žrtvu. Obavezno će prepričati sve intimne detalje društvu.

RAK

Večito vezani za svoju mamu, Rakovi teško napuštaju matični dom. Edipov sindrom je prišiven za ovaj znak. Obično su veoma dosadni ljubavnici, za njih predigra znači poljubiti partnera u obraz. Njihove suze postaju naporne za okolinu.

LAV

Sa životinjskim šarmom koji je kratkog daha, Lavovi se ispumpaju već na nekom od sledećih sastanaka. Sjani su na priči, ali na delu se veoma loše pokažu. Otuda datiraju njihovi kompleksi. Od straha impotencije, ona se baš desi.

DEVICA

Istinski horor u seksu zodijaka. Devica ima praktičan i analitički stav prema seksu, pa nije čudo što spadaju u veoma hladne ljubavnike. Ako kondom nije vakumski zatvorrn, neće mu se približiti. Nov neotpakovan, kupljen kod proverenog prodavca, sa sertifikatom. Nažalost proizvod ne podleže garanciji.

VAGA

Pripadnicima ovog znaka je jedina svrha postojanja da budu u pravu za sve. Aktiviraćete njihove reakcije divljenjem i laskanjem. Duboko su nesrećne ako im materijalne mogućnosti ne dopuštaju da žive svojim jedinstvenim stilom. Možda zato drže svoje partnere na kratkom lancu.

ŠKORPIJA

Škorpije su najpotentnije od svih znakova zodijaka. Strastveni i agresivni. Prvi sastanak se obično završava seksom. Sklone su ekcesima. Alkohol i droga mogu podsticati ovaj nagon. U komunikaciji im prepvlađuje ironija.

STRELAC

Oni su večiti optimisti, ali nikad privrrženi prijatelji. Njih je zabavno imati u društvu, ali oslonac izostaje. Zarad lične koristi ostaviće vas na cedilu. Stupaju u brak reda radi, ali ostaju u duši večiti slobodnjaci. Njihovi partneri obično imaju rogove i visok prag tolerancije.

JARAC

Klasa – jedino što je bitno i što treba posedovati. Priznaja na poslovnom planu i tu stavljamo tačku. Ispod surove fasade krije se jedno veliko ništa. Praznina kao pustinja. Ako se neko prevari da pomisli da se iza te ljušture kriju duboke emocije, taj je baš u zabludi. Obično, zbog puno obaveza, nemaju vremena za seksualni život.

VODOLIJA

Ako neko prolazi kroz težak period, Vodoliju nećete naći u blizini. On se zgražava suza, pesimizma, loših momenata jer to nije njegova priča. U seksu su veoma efikasne i brze kome je do žurbe.

RIBE

Ribe se često spajaju jedne sa drugima, jer na kraju, ko će da ih razume u tom svetu laži i iluzija. U seksu ne vode računa o potrebama partnera i u velikoj je zavisnosti od njihovog trenutnog raspoloženja koje je promenljivo. Sa njima nikad načisto, a za svaki slučaj ne okrećite im leđa.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €