Horoskop otkriva kakva ste žena!Venera u Ribama otkriva ženu egzotične lepote, u Škorpiji misterioznu i fatalno privlačnu…..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Venera u Ribama otkriva ženu egzotične lepote, u Škorpiji misterioznu i fatalno privlačnu, dok osobe kojima je ova planeta u Strelcu kasno ulaze u brak.

Venera u Ovnu

Smeli ste, energični, nezavisni i imate veliku želju za životom, a vaš ritam ne može svako da prati. Dobrokontrolišete emocije kako ne bi bili povređeni. Pomalo ste neukrotivi i samovoljni. Volite da se takmičite i odmeravate snagu s muškarcima. Vatreni ste, impulsivni i puni entuzijazma. Niste zavisni od muškarca i ne prihvatate tradicionalnu ulogu žene u porodici, niti se pokoravate muškarcu. Ne podnosite pasivne partnere jer brzo gubite interesovanje za njih. Vi morate biti prva i najbolja. Povremeno imate izlive besa i umete da budete jako grubi. Vi ste „žena ratnica“, koja traži jakog muškarca, koji može da vas prati.

Venera u Biku

Vi ste jako lepa žena s oblinama, krupnh očiju, senzualnih usana i kovrdžave kose. Nosite lep nakit i kvalitetnu garderobu. Emotivni ste, zavodljivi, stabilni i postojani. Vi ste odana, pouzdana osoba. Kad volite dajete se u potpunosti. Konzervativni ste, hedonista, pa uživate u hrani posebnoslatkišima. Lepo kuvate, volite muziku i umetnost, a često i lepo pevate. Jako ste posesivni i ljubomorni. Materijlna sigurnost je ponekad važnija od emocionalne potrebe.

Venera u Blizancima

Vi ste mladolika, detinjasta, okretna, vitka, živahna i neuhvatljiva žena. Volite da flertujete i za vas je često ljubav igra na rečima i volite mlađe muškarce. U partneru tražite osobine brata. Nestalni ste, šarmantni i bezbrižni. Ponekad se poigravate s osećanjima drugih i dosta ste nestalni. Duhoviti ste pa pričom osvajate. Često imate dve veze istovremeno. Nikako da se odlučite između dva, ponekad i tri muškarca. Možete da volite više njih istovremeno. Zavodite svakom reči, slatkorečivi ste i ne predajete se u potpunosti, i osećanja vam se brzo menjaju. Dok se smeškate analizirate muškarca da uvidite njegove slabe tačke i uvek ćete ga dobro proceniti.

Venera u Raku

Za vas je ljubav sve i težite bezebednoj i pravoj ljubavi. Želite partnera za ceo život, koji će se brinuti o vama i deci i imate jak majčinski nagon. Jako ste osetljivi i lako vam je povrediti osećanja. Kada osećate da niste voljeni imate potrebu da seosamite i padate u depresiju. Više volite romantičnu večeru u kući nego u elitnom restoranu. Dobra ste domaćica i dobro kuvate. Ženstveni ste i jako volite svoju decu. Patrijarhalni ste i ne zanima vas puno karijera. Prema partneru se odnosite kao majka. Jako ste vezani za porodicu, decu i majku.

Venera u Lavu

Vi ste uvek u centru pažnje. Ponosna ste i vatrena žena, snažne volje i teatralnog ponašanja. Volite lusksuz i nosite skup nakit, posebno zlato. Puno trošite i želite prestižne stvari, a ne tolerišete škrtost i sitničavost. U ljubavi ste zahtevna, topla, velikodušna i imate jaku potrebu da se osetite posebnom. Nikad nećete izgubiti interesovanje za svog muškraca, a ni ljubav ukoliko imate njegovu pažnju. Osvajate očima. Tražite izuzetnu ljubav i nekoga na koga ćete biti ponosni i kome ćete se diviti. Često ulazite u veze s oženjenim muškarcima i ljudima na položaju. Ne trpite slabiće i manje inteligentne. Partnera dižete na pijadestal. Ponos utiče na stabilnost odnosa, onaj ko vas prevari za vas više ne postoji, jer je zgazio vaš ponos. Romantični ste, volite da izlazite i da se zabavljate. Otvoreni ste i plemeniti. Važnija vam je pozicija od novca i imate potrebu daživite sa stilom.

Venera u Devici

Niste klasična lepotica i niste naročito ženstveni. Puno kritikujete, puno držite do urednosti i ne tolerišete nered. Skromni ste, stidljivi, nesigurni u sebe i diskretni. Želite odmah ozbiljnu vezu i u ljubavi ste uzdržani i osećanja su pod raciom. Volite detalje, sitnice i skloni ste analizi. Imate problema oko sklapanja veza i emotivno ste nedostupni, a ljubav pokazujete tako što ste korisni drugima. Emocije izražavate skromno i stidljivo. Kontrolišete partnera i kalkulišete u ljubavi. Teško se opuštate i predate zadovoljstvima. Patite od seksualnog tabua. Previše analizirate emocije i imate osećaj nevoljenosti.

Venera u Vagi

Vi ste prava žena, elegantna i šarmatna. Blage naravi, nežna, srdačna i uvek predusetljiva prema drugima. Posedujete dobar ukus i sklonost ka umjetnosti. Vi ste žena sa lepim manirima, ne volite vulgarnost, ni proste reči. Izbjegavate sukobe i mrzite loš ukus. Ljubazna ste i obzirna osoba. Koketna ste zavodnica i opsednuti ste svojim izgledom. Nikad ne možete da budete bez partnera i lako se zaljubljujete. Ljubav vam je jako važna, tako da ste retko bez partnera. Spremni ste i na kompromis u ljubavi. Niste posebno strasni i ljubav vam nije posebno neophodna da stupite u brak i često ljubav nalazite u braku. Imate potrebu za vezom zasnovanom na jednakosti i saradnji.

Venera u Škorpiji

Vi ste misteriozna, tajanstvena i fatalno privlačna žena, čak i kad niste privlačni posedujete harizmu. S vama nema zezanja. Prihvate sve ili ništa, kad volite onda je to veoma intezivno i duboko. Neustrašivi ste i kada ste ugroženi postajete jako posesivni i ljubomorni. Postajete osvetoljubivi kad ste izdani i prevareni. Zanimaju vas okultne veštine i proročki snovi. U životu vam je važan seks i novac, posebno tuđi. Ne pričate mnogo o sebi, ali ste odličan detektiv, tako da lako saznate sve o osobi koja vam se dopadne. Ekstremni ste u toj svojoj ljubavi ili volite ili se svetite. Emocije su vam važne ali strast igra najveću ulogu. Putem seksa znate da dobijete sve što poželite. Vešti ste da partnera u ljubavi potpuno podredite svojim zadovoljstvima, ali takođe znate da mu pružite takvu bujicu emocija i vatromet strasti da mu ni na kraj pameti ne pada da nešto pokuša da promeni u vašem odnosu. Bez strasti se osećate kao mrtvi. Upuštate se u jako strasne veze koje vas iscrpljuju. Odnos u ljubavi je između ljubavi i mržnje. Vaše finansije i intimnost obavijeni su velom tajne.

Venera u Strelcu

Vi ste idealista, optimista, otvoreni ste i spontani. Volite da idete razgolićeni po kući. Moralni ste i pošteni.Intelektualka, stalno negde putujete, učite i istražujete. Iskreni ste i bez predrasuda. Religiozni ste i niste posesivni. Avanturističke ste prirode i nezavisna ste žena, koja voli slobodu i ne voli da je sputavaju. Uvek ste za dobar provod,koketirate i otvoreni ste. Ne volite dosadnu rutinu, kočnice ili preterano patetične emotivne scene. I veoma lako odlazite, čak ni ne patite, samo spakujete kofere kad osetite da se gušite u nekom emotivnom odnosu. I uživate u svakom trenutku ljubavnog života, volite spontano i super se zabavljate. U vezi tražite puno slobode i ne vežete se duboko za partnera, jer imate potrebu za promenom. Teško se skrasite u jednoj vezi. Težite slobodnim ljubavnim vezama i kasno ulazite u brak.

Venera u Jarcu

Ovde vidimo potrebu, želju, žudnju za bezuslovnom ljubavlju, koja će trajati večno, odnosno do kraja. Vi ste ozbiljna žena, koja je klasično obučena. Vi ste konvencionalni, konzervativni, rezervisani, pristojni, strpljivi, odmereni i stabilni. Venera u Jarcu često nije lepa, proračunata je, ambiciozna i lojalna. Nije vas lako zavesti. Neke venere u Jarcu čvrsto se drže odnosa jer imaju osećaj materijlane sigurnosti, dok druge i ulaze u odnose zarad toga. Volite zrelije i tamnopute osobe. U ljubavi sve ide sporo i skloni ste dugim vezama. Hladnai ste i niste romantični. U brak ulazite zbog socijalnog statusa. Veoma ste dobri u skrivanju i kontrolisanju svojih osećanja, jer mislite da će tako sakriti svoju ranjivost.

Venera u Vodoliji

Vi ste društvena žena, volite da se družite s prijateljima i da ste okruženi ljudima. Ekcentričnog ste ponašanja i izgleda. Humani ste, nezavisni, prava „amazonka“, nepredvidivi, liberalni, niste privrženi i bez predrasuda ste. Ne marite za tuđe mišljenje, ne volite da se vezujete i da vas sputavaju. Ne volite pravila, provokativni ste, uživate u opuštenim i neobičnim odnosima. Kada muškarac pokuša da vas ograničava na bilo koji način, vi ćete se udaljiti od partnera, jer ste već krenuli ka nečemu novom i uzbudljivijem. Vi ste drugačiji, znate da šokirate partnera s vremena na vreme, ali u tome je vaša čar. Niste ljubomorni, ni posesivni i sve se odvija na bazi drugarstva i slobodne volje.

Venera u Ribama

Vi ste žena koju samo treba bezuslovno voleti i ništa drugo. Sanjlica ste, veoma šarmatni, ćudljive prirode, neobičnog i mekog srca. Sentimentlni, odani i spremni sve da učinite za osobu do koje vam je stalo. Imate suptilan karakter i rafinirana osećanja. Vi ste žena egzotične lepote, zavodnica, nestvarno lepa i sanjalačkih očiju koje kriju tajnu. Niko ne može da vam odoli. Romantični ste, tihi, ženstveni i spremni da se žrtvuje za druge. Tražite „princa na belom konju“ – idealnu osobu i zbog toga se razočarate. Sanjate o istinskoj ljubavi, tražite ljubav i nežnost i živite za ljubav, jer život bez ljubavi za vas nema smisla. Emocije vas vode kroz život, ali ih prikrivate jer ste stidljivi i nenametljivi. Svoje ljubavne partnere idealizujete i tragate za savršenom ljubavi. Znate istinski da volite i spremni ste da žrtvuje sopstvene potrebe. Najviše vas privlače muškraci koji su tajnstveni, pomalo zauzeti i oni koji su neuhvatljivi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €