Astrofon21

Hiron u aspektima(Tranzit: Venera-Hiron)

U harmoničnim aspektima Hirona sa Suncem (sekstil, trigon) bićemo u mogućnosti da svoje talente i kreativnost iskoristimo za rad na sebi i samorazvoj. Svojom kreativnošću bacamo svetlo na ono što nas boli i tako naša rana postaje izvor inspiracije. Teški aspekti, poput opozicije i kvadrata daće potrebu da se sakrivaju mane i rane, kako bi osoba zadržala renome. Ovde je uzrok problema uverenje da rane treba sakriti, da je loše ako imamo problem, a još gore ako se sa njim suočavamo. Suprotno od prethodnog primera osobe sa neharmoničnim aspektima Hirona i Sunca (opozicija, kvadrat) nemaju uvid u ono što ih boli, često svesno birajući da ne gledaju u tom pravcu. I dok u prvom slučaju osoba nalazi u tome inspiraciju, u drugom slučaju osoba postaje frustrirana time.

Harmonični aspekti Hirona i Meseca (konjunkcija, sekstil, trigon) donose laku percepciju i vizije samoolečenja, pojačava intuiciju i brigu za druge, čime Hiron postaje pravi emotivni iscelitelj sa velikom sposobnošću uvida u probleme drugih ljudi. Iscelenje dolazi preko ženske linije i duboke veze sa majkom. Može se čak desiti da osoba zato što je odbačena od majke nauči kako da samoj sebi bude majka čime razvija ogroman potencijal za empatiju, jer opraštanjem svojim korenima i sebi, možemo oprostiti i drugim ljudima. Ovde je ključ uvid, razumevanje i duševni mir. Neharmonični aspekti (opozicija, kvadrat) donose strahove, emotivne gubitke, nemogućnost da se osoba usmeri na ono što joj je bitno. Može celog života tražiti partnere koji će nadomestiti ulogu roditelja.

Harmonično ispoljavanje Hirona i Merkura (sekstil, trigon) omogućava osobi ne samo da opazi, već i da prenese drugima ono što je opazila. Ako pričamo o ranama, teškim trenucima, iscelenju, onda osoba ono što nauči ume da na veoma lak i zanimljiv način prenese dalje. Dobra je pozicija za pisanje kratkih priča, bajki, anegdota. Životna mudrost se prenosi jednostavno i kroz formu razumljivu većini. Neharmonični aspekti Merkura i Hirona (opozicija, kvadrat) donose iluzije o problemu, ili nerealno sagledavanje stvari, kao i poteškoću da se to prikaže na valjan način. Osoba može videti ono što se dešava i šta je boli, ali da nije u mogućnosti da to i definiše. Šta više ako je Merkur ugrožen teškim aspektima, onda se može desiti da napravi veći problem nego što je on bio s početka.

Harmonično ispoljavanje Venere i Hirona (trigon, sekstil, konjunkcija) govori o ljubavi koja transformiše, iscelenje dolazi kroz umetnost i muziku. Osobe sa ovom pozicijom su u stanju da vole bezuslovno. U težim aspektima, ovo postaje fatalna ljubav, slepa ljubav, osoba može privlačiti partnere kojima je potrebna pomoć ili neki vid lečenja. Lepi aspekti donose talente, kreativnost, mir, harmoniju, uživanje kroz muziku, komponovanje. Teži aspekti (opozicija, kvadrat) donose nesigurnost, osećanje bezvoljnosti, lenjosti, a koji sputavaju osobu da na realan način pristupi onome što treba da menja kod sebe.

Hiron i Mars u povoljnim aspektima (sekstil, trigon) donose lečenje preko aktivnosti, sporta, pravovremene motivacije i izbora sredstava u datom trenutku. Postojanje jasnog cilja je veoma bitno za proces samolečenja, te osobe sa harmoničnim aspektima umeju lako da prepoznaju ono što je potrebno da učine da bi se izlečili. Imaju jaku motivaciju i želju da shvate šta im se dešava. U nepovoljnim aspektima (opozicija, kvadrat, konjunkcija) mogu biti suviše razdražljivi, nepažljivi i nesigurni, ne prihvatajući sopstvenu odgovornost u osvešćivanju problema. Skloni su prebacivanju krivice na druge ljude.

Hiron i Jupiter u povoljnim aspektima (konjunkcija, sekstil, trigon) omogućavaju osobi da ima dublji i praktičniji uvid u svoje sposobnosti, ove osobe su dobri učitelji. Jupiter omogućava Hironu ekspanziju, tako da će u pozitivnim aspektima dati pronicljivu osobu, dobre astrologe, velike lekare, pa i muzičare. Jupiter omogućava veliko obrazovanje i mudrost koja u kombinaciji sa Hironom daje sofisticirane, harizmatične i zapamćene osobe sa odličnim pronicljivim veštinama. U neharmoničnim aspektima kakvi su opozicija ili kvadrat, Jupiter može pokvariti ili ulenjiti osobu da uči i razvija svoje sposobnosti koje je dobila određenim položajem Hirona, osoba se ili ne trudi dovoljno i nikada ne iskoristi svoj talenat ili ga je svesna, ali ne zna kako da ga razvija i koristi.

Hiron i Saturn u harmoničnim aspektima (sektil, trigon) daju strukturirano lečenje, osobu koja voli da ima jasne korake u onome što radi, osoba koja leči i pomaže kroz preciznost, rad i disciplinu, to je osoba koja osmišljava jedinstveni metod. Ovo su osobe koje mogu pomagati starim ljudima ili u njima vide poseban vid iskustva. Veoma su zainteresovani da stvore pravila koja će ljudima služiti. U neharmoničnim aspektima, kakvi su kvadrat i opozicija osoba će biti sputana da pomogne drugima, jer se suviše striktno drži pravila. Ovde nije prioritet pomoć i izlečenje, obrazovanje, već pravilo i poštovanje određenih koraka. Osoba ne vidi dalje od rutine na koju je navikla i zato ne razume kako da je menja.

Hiron i Uran u aspektima (sektil, trigon) daju nove metode koje služe svetu. To je lečenje putem impulsa, struje, uređaja, čipova. Ovde se individualnost žrtvuje za dobrobit drugih. Donosi eksperimente u oblasti medicine. Hiron se ovde bavi produžavanjem vrste i života. Ova kombinacija donosi originalne ideje koje svima koriste i može se odnositi na istraživanje polja intuicije i kako nam ona može pomoći da predvidimo događaje. S tim u vezi pozicija je dobra i za astrologiju, iako sa stanovišta tradicionalne astrologije, astrologija se označava Saturnom, Merkurom i trećim i devetim poljem. U neharmoničnim aspektima (kvadrat, opozicija, konjunkcija), Uran donosi oholost i ideje koje nikome ne služe osim fanatizmu osobe koja ih propagira. Može dati osobe koje ne žele da sarađuju sa drugima, koje nemaju cilj da pomognu, već da pokažu šta su postigli. Inovacija i ideja su same sebi cilj.

Neptun i Hiron u harmoničnim aspektima (sekstil, trigon) daće novu religiju, lek, nešto drugačije i alternativno. Ovo je aspekt inspiracije i vrlo lako se može upotrebiti kako za književnost, tako i za duhovnost, medicinu i slično. Ovo je aspekt koji se odnosi na univerzalnu ljubav i razumevanje. Može se odnositi na lečenje muzikom, vodom, bojom. Hiron i Neptun u aspektu daju protivotrove, molitvu i afirmacije. U neharmoničnim aspektima (kvadrat, opozicija, konjunkcija) daće nezrelost u postupcima. Osoba nema uvid u svoje postupke, ne razume na koji način utiče na okolinu. Ovo su lažni lekari, vođe sekti, obećavaju bolji život pod sumnjivim okolnostima. Svi aspekti sa Neptunom daju osobi harizmu, koja može ići od bezuslovne ljubavi prema svima do žrtvovanja svih zbog ljubavi prema sebi. Ideal je isti, ali smer nije.

Hiron i Pluton u harmoničnim aspektima (trigon, sekstil) daju transformaciju i oslobođenje kroz bol i patnju. Ovo je aspekt zahvalnosti i prosvetljenja i u najtežim sitaucijama. Predstvalja kolektivnu smrt i kolektivno nesvesno. Hiron ovde leči kroz bol i uči kroz rađanje i smrt. Ovo je aspekt regresije, upoznavanje sa prošlim životima, vraćanje u podsvest da bi se razumela svest. Metoda lečenja vulkanskim kamenjem bi najviše odgovarala ovom aspektu. U neharmoničnim aspektima (kvadrat, opozicija) daje neosvešćene nagone i agresiju. Seksulanost je poremećena. Javlja se opsesija drugom osobom. Ova pozicija će takođe dati fanatizam i slepu veru. Daje velike eksplozije i žrtvovanje života u ime nekoga ili nečega.

 

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK