Astrofon21

Hijerarhija Anđela

Prema crkvenom predanju, koje je najbolje izraženo u spisu pseudo-Dionisija Areopagita “O nebeskoj hijerarhiji”, Anđeli se dele na tri hijerarhije: višu, srednju i nižu, a svaka hijerarhija se dalje deli na tri čina.
Viša
Serafimi su četvoro-odnosno šestokrilati simboli svetlosti, žar Božije vatre, raspaljuju ognjenu ljubav prema Bogu i najbliži su Bogu.
Heruvimi prosvećuju premudrošću i bogopoznanjem, čuvari su raja.
Prestoli su razumni i po blagodati bogonosni, izlivaju silu pravosuđa na prestole zemaljskih sudija i vladara.

Srednja
Gospodstva gospodare nižim činovima, daju silu i mudrost, uče druge da vladaju voljom i osećanjima. Sile sprovode nepokolebivo volju Božiju, daju silu čudotvorstva. Vlasti predstavljaju neuništavajućivu harmoniju, krote demone, odbijaju iskušenja.

Niža
Načela načeluju nižim Anđeoskim činovima, brinu za narode i svetovni sud. Arhanđeli blagoveste, prorokuju, ukrepljuju veru. Anđeli su anđeli čuvari, vojska nebeska, duhovi, javljaju manje tajne i namere Božije, podstiču na vrlinu, stoje ljudima najbliže.

Samo najviši čin prima svetlost i poznanje od samog Boga, a svi niži činovi se prosvećuju i primaju tajne od viših činova. Oni za svetlošću i poznanjem Božjim čeznu, pa Bog čoveku otkriva svoje tajne preko njih, ne zato što su mu oni neophodni,, već zato što u to “anđeli žele zaviriti”. Ne treba im ni jezik ni sluh, nego bez izgovorene reči predaju jedan drugome vlastite misli i odluke. Oni uvek čine samo jedno: služe Bogu i njegovoj tvorevini. Oni se svi zajedno nazivaju anđelima (vesnicima), zato što svi služeći Bogu učestvuju u ljudskom spasenju; mada to nije njihova jedina služba. Serafimi se kao najviši i Bogu najbliži čin nazivaju arhanđelima (tj. “nadanđelima”).
Ima sedam arhanđela.
Prvi među arhanđelima je Mihailo, ime mu znači “onaj koji je kao Bog”.
Drugi je Gavrilo, “sila Božija”.
Treći Rafailo ili “isceljenje Božije”.
Četvrti među arhanđelima je Urilo ili “Božanska svetlost”, Peti je Salatailo, “vrhovni služitelj molitava”.
Šesti Egudilo, “hvala Božija”.
Sedmi Varahilo, “delitelj blagoslova”.
Ponekad se pominje kao osmi arhanđel Jeremilo, “veličina Božija”.

MEDITACIJA
Kako stoji stvar sa ostalim Anđelima? Spiritualni zakon im zabranjuje da se upliću u tvoj život ako ih ne zamoliš. Kada imaš problem zamoli ih za pomoć. Budi smiren, opušten, mirnog uma, bez misli koje skaču. Drugim rečima ako si uradio uobičajene vežbe disanja za akumulaciju prane zatim, opustio sve mišiće svoga fizičkog tela i opustio sva ostala tela, ušao u meditaciju, pozovi Anđela i kaži mu razgovetno kakvu pomoć očekuješ. Znamo da Anđeo sme uraditi samo ono što služi dobrobiti Univerzuma. Znači, pozovi odgovarajućeg Anđela koji je zadužen, na primer, za osobinu koja ti je potrebna da uđe u tvoju auru. Možeš pozvati i za vrlo jednostavne, obične, svakidašnje, a isto tako i komplikovane stvari. Na tebi je samo da se obratiš, pitaš i zamoliš za pomoć!

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK