Astrofon21

Hijacint/kamen mudrosti i prosperiteta-Srebro mu pojačava dejstvo!

Hijacint dragi kamen boje narandže smatrao se simbolom vlasti i vernosti. Prema drevnom grčkom mitu, disk koji je Apolon bacio slučajno je ubio dečaka Hijacinta, a gde god se prosula njegova krv tu su iznikli plavi zumbuli – tako je plavi cirkon postao poznat kao hijacint (hyacinth). Oslobađa od predrasuda i omogućava širanje horizonta. Rasteruje melanholiju i kompleks niže vrednosti.
CIRKON (Hijacint) se može naći u raznim varijacijama – od prozirne, zelenkaste, plave, žute ili dijamantskog sjaja. Podstiče metabolizam, aktivira jetru, slezinu, pankreas, štiti imuni sistem, antiseptičan je i smanjuje temperaturu. Leči pluća, bronhije i oboljenja disajnih puteva.

Srebro mu pojačava dejstvo.

Hijacint u talismanima i amuletima
Ovaj kamen je služio kao amulet za zaštitu od zaraznih bolesti, otrova i astme. Hijacint štiti od “uroka”, zlonamernih duhova i noćnih mora, tera potištenost, poboljšava apetit i varenje. On se posebno preporučuje za putnike, jer je u prošlosti pomogao osobama da se zaštite od kuge i rana dok su na putu. Verovalo se da povećava bogatstvo svog vlasnika i da mu pomaže u ostvarenju svojih vizija. Osoba koja nosi ovaj kamen veoma brzo stiče popularnost u svom okruženju.

Lekovita svojstva hijacinta
Hijacint poboljšava apetit, olakšava varenje i izaziva pospanost.

Magična svojstva hijacinta
Verovalo se da je vlasnik hijacinta zaštićen od udara groma. Takođe, ovaj kamen podstiče spavanje kod depresivnih osoba, u momentima kada imaju teške misli. Ovo je kamen nade, on sprečava halucinacije i neutrališe melanholiju. Kada hijacint prođe kroz vatru, gubi svoju boju što mnogi tumače kao osnovno načelo gašenja strasti i savladavanja. Stavlja se na četvrtu čakru.

Hijacint pripada elementu Vazduha

Od davnina crikon je znan kao “zumbul”. Disk koji je Apolon bacio slučajno je ubio dečaka Hijacinta, a gde god se prosula njegova krv tu su iznikli plavi zumbuli – tako je plavi cirkon postao poznat kao hijacint (hyacinth). Cirkon je vrlo snažan kamen koji sjedinjuje sva eterična tela, i donosi mudrost i prosperitet onome ko ga nosi. On pomaže onome koji ga nosi da prevaziđe gubitke, leči mentalnu uznemirenost i pojačava zdrav razum. Oslobađa od predrasuda, melanholije, i kompleksa niže vrednosti.
Pomaže kod grčeva u jetri i žučnoj kesi. Umirujuće deluje na astmu i alergije i ima blagotvorno dejstvo na pluća i kod problema sa bronhijama, deluje na plućne infekcije i plućnu emboliju, ozbiljne prehlade i ostale probleme respiratornog trakta. Takođe deluje i na spazme u abdomenu uzrokovane problemima u radu creva i varenju. Stimuliše metabolizam i sprečava zadržavanje vode u tkivima, reguliše krvni pritisak koji je rezultat tog problema, antiseptičan je i smanjuje temperaturu. Uklanja bol, uključujući menstrualne bolove. Aktivira pancreas, slezinu i jetru.

Održavanje kristala
Čisti se dva puta mesečno pod mlazom mlake vode oko 5 minuta, a zatim puni na suncu par sati.

Astrološki znaci
Škorpija;

Čakre na koje se kristal stavlja
bazna / korenska; sakralna;

Odaberite

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM