Astrofon21

Godišnji horoskop ili solarni horoskop

Solarni horoskop je najbolji način da saznate šta Vas očekuje u narednoj godini. Natalni horoskop je horoskop naših nasleđenih ali i duhovnih potencijala. Opis i definicija kako se razvija naš život, u kom pravcu i po kojim ciklusima vremena razvijamo naše potencijale – dobijamo preko prognostičkih tehnika koje astrologija koristi. To znači da astrologijom možemo da pratimo životnu energiju i da je odredimo na tri nivoa is tovremeno, baš kao što smo i svi satkani od tri stvari istovremeno – uma , duha i tela, ili emocija, intelekta i fizičkog dela. Zato je moguće napraviti godišnje prognoze za ljubav, posao i zdravlje. Ali i izraditi godišnji horoskop ili solarni horoskop. Solarni horoskop se pravi za trenutak kad osoba slavi svoj rodjendan. Krugove vremena je ono što astrologija prati, pa jednogodišnji ciklus Sunca oko Zemlje, tj. period od rođendana do rođendana kad Sunce dođe na isto mesto gde se nalazilo na dan nečijeg rođenja se zove solarni povratak. Taj trenutak za osobu je bitan, naročito ukoliko je osoba rođena u vodenom znaku ali je bitno u toku godišnje prognoze uvek i pogledati i taj horoskop za sve zodijačke znakove.Ova tehnika je vrlo popularna jer daje jednogodišnju sliku životnih dešavanja. Zajedno sa drugim jednogodišnjim prognozama (progresije, tranziti) može da se dobije celovita slika budućih događaja i najboljih vremenskih perioda za bilo koju životnu oblast.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK