Astrofon21

Godišnji horoskop 2023. VAGA-Porodica će imati dominantnu ulogu u razvoju Vaga ove godine!

Vage treba da koriste svoje kreativne sposobnosti da formulišu strategiju za izgradnju sigurne budućnosti tokom 2023. Oni treba da odluče šta žele u životu, i da budu uvereni u postizanje svojih ciljeva. To će im automatski dati više samopouzdanja i pomoćiće im da prošire svoje društveni krug. Porodica će imati dominantnu ulogu u razvoju Vaga ove godine. Vi ćete biti uključeni u aktivnosti porodice u velikoj meri. Vaš nivo energije će biti visok i učestvovaćete na raznim događajima.
U 2023, odnosi će postati prioritet za vas i ovde govorimo o svim vrstama odnosa, od emotivnih ili bračnih, do prijateljstava i profesionalne saradnje. Uran će zadržati svoje luksuzno mesto u pogledu promocije svojih aspiracija prema novim stvarima, slobodi, modi i originalnosti. Uran voli emocionalne veze zasnovane na međusobnom razumevanju i poštovanju nezavisnosti vašeg partnera. Odvojen od Jupitera i Saturna, Uran će imati mnogo prijatnih iznenađenja za vas. Jupiter će imati dosta uticaja na vašoj jedanaestoj kući sreće i to će favorizovati vaše prijateljske odnose i grupne aktivnosti, na primer u nevladinim organizacijama. Učestvovaćete u događajima koji okupljaju ljude sa zajedničkim interesima ili hobija. 2023. godini, prisustvo Jupitera vam obećava mnogo mogućnosti i mnogo razloga da se zabavite i da provedete kvalitetno vreme sa svojim najbližima. Konačno, tokom cele godine 2023 položaj Saturna će biti korisan za vaše rasuđivanje, vaš fokus, vašu metodiku i objektivno razmišljanje, ali najviše od svega za proučavanje, za obrazovanje i za izgradnju neraskidive strategije za razvoj vaše karijere. 2023 će biti dobra godina za sticanje novog znanjem i emotivne veze. Pokušajte da budete otvoreniji za ono što je novo i nepredvidivo i naučiti da delite lepa iskustva sa ljudima oko sebe.
2023. za Vage će biti puna strasti i moći ćete da privučete partnere sa svojim magnetizmom i romantikom. Septembar 2023 je idealan za ulazak u nova partnerstva koja će drastično promeniti vaš romantični život. Nestabilne veze će se suočiti sa teškim trenucima, a neke od njih mogu završiti prekidom. Vaš emocionalni život će postati jači nakon oktobra i rezultiraće boljim ljubavnim životom. Bračni parovi mogu da planiraju prinovu ove godine.
Godina 2023. je povoljna za Vage u vezi pokretanja novih projekata. Morate se truditi i imati više samopouzdanja prilikom izvršavanja svojih ciljeva. Možete naići na otpor od nekog od vaših kolega, dok će vam drugi ponuditi svoju saradnju svim srcem. U poslu, morate biti ubedljivi da biste razbili otpor svojih saradnika. Glavne profesionalne odluke treba preduzeti u drugoj polovini 2023. godine. Ne bi trebalo da donosite ishitrene odluke, i uzmite dovoljno svoga vremena da dođete do pravog zaključka.
Imate pomoć Jupitera tokom ove godine po finansijskim pitanjima, kao što su sigurne investicije i dugoročno planiranje. Vaša zarada će biti odlična i treba da se fokusirate na raščišćavanju dugova. Kraj godine je pogodan za imovinske poslove. Trebalo bi da smanjite nepotrebne troškove. Bićete zainteresovani za ulepšavanje i proširenje vaše kuće, što može povećati finansijski trošak.
Fizički, 2023. biće divna godina za ljude rođene u znaku Vage. Dobićete mnogo mogućnosti da uživate u životu. Međutim vaš emocionalno zdravlje će biti nestabilno i može se poboljšati odmorom i opuštanjem. Između aprila i jula, očekuju se oscilacije u vašoj mentalnoj stabilnosti. Od septembra pa nadalje, možete očekivati bolju psihičku snagu.
Kada je reč o porodici, verujte u politiku tipa ‘oprosti i zaboravi’.
Kod Vage, stabilnost i ravnoteža su veoma važni. Godišnji horoskop za Vagu 2023. pokazuje da će ovo biti velika godina, jer donosi toliko toga. To će inspirisati Vage da se dalje razvijaju i isprobaju nove stvari. Budite spremni za neke sitne probleme na početku godine, pošto će biti izazova u pogledu karijere, ali to nije ništa što je nemoguće prevazići. Sigurno će se pojaviti neka posebna osoba koja će se truditi da zadobije vašu pažnju, ali držite strasti pod kontrolom. Ne želite da obećanje prave ljubavi sagori u plamenu ove romanse.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM